ARKIV 2011 
 
22 kampe afviklet på 9 timer - nu med endnu flere billeder
Der var gang i Mørke Idrætscenter hele dagen fra kl. 9.30 til kl. 18.30, da Mørke IF Floorball - Dark Devils torsdag den 29 december for første gang stod som arrangør af et heldagsstævne, Dark Devils JuleCup. Ni hold fra hele Jylland dystede over 22 kampe om ære, præmier og diplomer, og selv om Dark Devils løb ind i nogle nederlag undervejs, så var det en god dag for holdets spillere og afdelingen i det hele taget: Spillerne fik kampe i benene, og floorballafdelingen fik vist, at den magter at arrangere sådan et stævne. Så flere stævner er i vente, og næste år, den 29. december 2012, håber klubben på at glædeligt gensyn med alle, når der på ny afvikles Dark Devils JuleCup.
29. december

På billedet er MIFs U15-hold i kamp mod Feldborg.
Se flere billeder fra stævnet i Galleri (øverst t.v. herfor). Billederne er fra U15-kampene.
Mogens Greve fra Lokalavisen var også på pletten. Læs hans artikel og se hans billeder fra U15-stævnet her. 
Om eftermiddagen var en fotograf fra syddjurs.nu på besøg og tog en masse billeder fra voksenkampene. De kan ses på hjemmesiden syddjurs.nu eller ved at trykke her.

Dagens resultater U15:
MIF - Team Perto (ÅFS): 1 - 6
Sønderborg - Feldborg: 7 - 3
Team Perto - Sønderborg: 6 - 4
MIF - Feldborg: 1 - 8
Sønderborg - MIF: 5 - 2
Feldborg - Team Perto: 7 - 5
3.-4. plads: Feldborg - MIF: 10 - 3
1.-2. plads: Sønderborg - Team Perto: 3 - 5
Endelig placering: 1. Team Perto, 2. Sønderborg, 3. Feldborg, 4. Mørke
Dagens resultater motionist/3. division:
MIF - Vodskov: 6 - 0
Haderslev - Feldborg: 4 - 0
Mejrup - MIF: 2 - 1
Vodskov - Haderslev: 1 - 1
Feldborg - Mejrup: 3 - 4
MIF - Haderslev: 0 - 4
Vodskov - Feldborg: 0 - 1
Mejrup - Haderslev: 2 - 4
Feldborg - MIF: 1 - 2
Vodskov - Mejrup: 0 - 2
Semifinale 1: Haderslev - Feldborg: 2 - 1
Semifinale 2: Mejrup - MIF: 1 - 0
Bronzekamp: MIF - Feldborg: 1 - 0
Finale: Mejrup - Haderslev: 2 - 3
Endelig placering: 1. Haderslev, 2. Mejrup, 3. MIF, 4. Feldborg, 5. Vodskov
Mørke IF Floorball - Dark Devils ønsker alle et rigtigt godt nytår.
7. december: Juleafslutning for alle
Lørdag den 17. december holder alle floorballafdelingens hold fælles juleafslutning i Mørke Idrætscenter i tidsrummet kl. 14-17. Tilmelding er ikke nødvendig.

1. december: U11 og U15 var flyvende i Karup
Begge ungdomshold fra Mørke IF Floorball var i kamp, da Karup-Kølvrå Idrætsklub lørdag den 26. november havde inviteret til Kleinfeld-stævne. Stævnet var samtidig debut for U11-holdet i stævnesammenhæng, men holdet, bestående af Anders Hoberg, Niklas Kvistgaard, Otto Hernandez Jensen, Kristoffer Kipp og Mathias Jakobsen, fik en forrygende start med to sejre mod hjemmeholdet, KKIK. Første kamp endte 7-1 til Dark Devils, anden kamp sluttede 5-1.

På billlederne lægges U11-holdets taktik af trænerduoen Jakob Skjerning og Mark Andreasen. Taktikken lykkedes.
U15-holdet, bestående af Niels Sønderskov Mikkelsen, Casper Bech, Kristian Sørensen, Nikolaj Hougaard, Rasmus Crolly, Rolf Agerbo Bork,  Michael Thomsen og Mathias Jakobsen, fik fire kampe. Det begyndte fint med en 5-1 sejr over lokalrivalerne fra ÅFS. Dernæst ventede noget af en oplevelse, da holdet løb ind i nogle store drenge fra Vodskov Wetwood Vikings, som bestod af et hold af efterskoleelever. Dark Devils tabte 12-2. Til slut mødte Dark Devils de to hold fra KKIF. Det blev til to tætte kampe, der endte med en sejr på 3-1 og et nederlag på 1-2.
 
På billederne er U15-holdet i aktion.
17. november: Dark Devils - nu også på tv
Torsdag den 17. november sendte TV2 Østjylland et indslag om Mørke IF Floorball - Dark Devils som optakt til Floorballens Dag i Mørke Idrætscenter lørdag den 19. november. Optagelserne fandt sted mandag eftermiddag, og resultatet kan ses ved at klikke HER. Indslaget kommer cirka 2 minutter og 20 sekunder henne. Læs mere om selve arrangementet nedenfor.
 
2. november: ”Floorballens dag” i Mørke Idrætscenter den 19. november
Lørdag den 19. november kl. 14 inviterer Mørke IF Floorball til ”Floorballens Dag” i Mørke Idrætscenter. Arrangementet, der er gratis, er rettet mod voksne fra 16 år og op, og det er for både mænd og kvinder.
Denne dag vil træningen være specielt møntet på, at der kommer nye til, som måske ikke aner, hvad floorball er, eller som kun kender til det i form af ”hockey” fra skolens gymnastiktimer. Men efter et par timer på halgulvet vil ingen være i tvivl, når de godt svedige går derfra.
På dagen vil der efter en fælles opvarmning være en kort introduktion til spillet, inden det går løs på banen. Undervejs vil der være en række mindre konkurrencer og små præmier. Floorballafdelingen er efterfølgende vært for en øl eller sodavand.
Ideen til arrangementet er udsprunget af, at floorballafdelingen i forvejen arrangerer lignende arrangementer i hallen for sine sponsorer og sponsorernes medarbejdere, som har givet meget positive tilbagemeldinger om den måde at få motion på.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Man dukker bare op med sit idrætstøj, et par indendørs sko og gerne en drikkedunk og et håndklæde.
 
 
1. november: Trænerne er godt klædt på
For nylig var Mørke IFs floorballtrænere på trænerkursus i floorballens hjemland, Sverige. Umiddelbart forinden var de blevet godt klædt på i deres nye trænertøj, som er sponseret af Nybolig Rønde, Sparekassen Kronjylland og Blue Water Shipping. Fra venstre ses Søren Nielsen, Rebecca Sørensen, Mark Andreasen, Jakob Skjerning og Emil Enevoldsen. Hans Jensen deltog også i kurset, men er ikke med på billedet. Til højre ses Rebecca og Søren.

21. oktober: Stævner forude for ungdomsholdene
De ældste (årgang 1998 og ældre) skal spille ved et U15-stævne i Horsens lørdag den 29. oktober. Stævnet begynder om formiddagen – nærmere info om tidspunkt m.v. følger. 
Det betyder samtidig, at det tidligere planlagte hjemmestævne søndag den 30. oktober er aflyst. 
Derudover er det stadig meningen, at alle skal spille stævne i Karup lørdag den 26. november, ligesom vi arbejder på at få et par træningskampe op at stå mod Skanderborg Killerbies i løbet af november – både for de yngste og de ældste.
 
14. oktober: Husk træning i efterårsferien
Der er ingen grund til at gå og kede sig i efterårsferien - uge 42. Vi træner videre, og det gælder både børnene og de voksne. 
For børnenes vedkommende gælder dog, at de to hold slås sammen ved træningen i efterårsferien, så alle møder kl. 17. Det er Mark, der står for træningen denne dag. For de voksne er træningstiderne de normale.
 
5. oktober: Børneholdet deles i to
Fra og med på onsdag den 13. oktober deler vi onsdagstræningen op i to:
- De yngste spillere – til og med 12 år – skal fremover møde og være klar til træning kl. 16. Træningen slutter kl. 17.15.
- De ældste spillere – 13 år og ældre – skal møde og være klar til træning kl. 17. Træningen for de ældste slutter kl. 18.45
Er der tvivlsspørgsmål, så spørg Jakob – han har tlf. 21444498.
 
17. oktober: Mørke-spiller kåret som stævnes bedste
For andet floorballstævne i træk var det en spiller fra Mørke IF Floorball – Dark Devils, der blev kåret af samtlige deltagende hold som stævnets bedste spiller, da Dark Devils lørdag deltog i et stævne i Sønderborg, Den Gyldne Bold 2011, mod seks andre hold. Mørkes målmand, Kresten Stobbe, viste sig på ny som sit holds mest værdifulde spiller med en række redninger af høj klasse – heriblandt en redning af et straffeslag, da Mørke ved stillingen 2-1 i en kamp mod Sønderborg 1 manglede blot 10 sekunder i at spille sig i kvartfinalen.
Krestens præstation sættes ikke mindst i relief af, at modstanderne talte spillere fra både 1., 2. og 3. division. I det hele taget formåede Mørkes hold at markere sig blandt de etablerede hold. I den første kamp spillede Dark Devils således 1-1 mod den senere stævnefinalist, 2. divisionsholdet fra Kolding. Og senere i stævnet tabte Mørke kun snævert med 0-1 mod Esbjerg, der stillede med et hold bestående af 1. og 2. divisionsspillere.
Selv om Dark Devils var ramt af afbud, formåede de 13 deltagende spillere fra Mørke under ledelse af træner Rebecca Sørensen at levere en formidabel indsats og fight, som medførte respekt blandt de øvrige hold. Det er også værd at bemærke, at kvinderne dominerer i Mørkes forsvarskæder. Holdet bestod af følgende spillere:
Målmand: Kresten Stobbe
Backer: Rebecca Sørensen, Benedikte Laursen, Rikke Holme Vorup, Søren Nielsen
Centerspillere: Hans Jensen, Emil Enevoldsen
Wings: Nicklaes Häuser, Anders Pihlkjer, Jimmy Hougaard, Michael Secher Hansen, Ole Hansen, Knud Enevoldsen

Resultaterne ved stævnet blev for Mørkes vedkommende således:
Indledende runde:
MIF-Kolding 1-1
MIF- Sønderborg 1 0-2
MIF- Gørding 1-1
MIF-Esbjerg 0-1
MIF-Sønderborg 2 1-2
MIF-Vissenbjerg 0-2

Kval.kamp til kvartfinale:
MIF-Sønderborg 1 2-1

Kvartfinale:
MIF-Vissenbjerg 1-4

Mørkes floorballdag endte således med et nederlag i kvartfinalen mod de senere finalister fra Vissenbjerg – endnu et 2. divisionshold i øvrigt – men også med en hel del erfaring i bagagen til de kommende stævner. Topscorer for Dark Devils blev Emil Enevoldsen med tre mål og en assist. Hans Jensen, Knud Enevoldsen og Anders Pihlkjer scorede hver et mål.
Se billeder fra stævnet under Galleri til venstre herfor.
 
4. september: Mørke IF Floorball har divisionspotentiale
Mørke IF Floorball har fået et rigtigt godt seniorhold op at stå. Det beviste holdet, da Mørke Idrætscenter lørdag den 3. september dannede rammen om et uformelt træningsstævne med deltagelse af ÅFS, Randers Raptors Floorball Club og Mørkes egne Dark Devils, der denne dag talte 15 spillere.
Dark Devils spillede lige op med holdene fra Århus og Randers og endte på andenpladsen i stævnet, der blev afviklet sådan, at alle holdene mødte hinanden indbyrdes to gange. For Mørke endte kampene med følgende resultater:
Dark Devils – Raptors: 0-0
Dark Devils – ÅFS: 0-3
Dark Devils – Raptors: 1-0
Dark Devils – ÅFS: 0-1 (ÅFS’ sejrsmål scoret 9 sekunder før tid!)

ÅFS blev således en suveræn vinder af stævnet. Til gengæld var det en spiller fra Mørke, der blev kåret som dagens spiller. Spillerne fra alle tre hold var enige om, at Mørkes målmand, Kresten Stobbe, var suveræn i målet – så Kresten kunne slutte stævnet af med en gratis omgang pølsemix og en øl i cafeteriet.
Det er i øvrigt værd at bemærke, at Dark Devils stillede med tre kvinder på holdet. Ud over den spillende træner, Rebecca Sørensen, ydede Rikke Holme Vorup og Benedikte Laursen nogle yderst solide præstationer, som gav stor respekt blandt både med- og modspillere. Billeder fra stævnet er på vej ...
Under hyggesnakken i cafeteriet efter kampene var der stor ros fra storbyklubberne til Mørkes spillere, som blev opfordret til at stille op i 3. division så hurtigt som muligt – hvilket i øvrigt også er planen at gøre fra næste sæson.
Næste gang, Mørkes seniorspillere skal i aktion, er lørdag den 17. september, hvor holdet deltager i et stævne i Sønderborg. Et stævne for 2. og 3. divisionsspillere …
 
Ved stævnet i idrætscentret stillede en af sponsorerne for spillertøjet, vognmand Per Jakobsen, op til fotografering sammen med holdet. Holdets anden sponsor for spillertøjet er Sparekassen Kronjylland.

 
9. august: ”Årets skulderklap” til Dark Devils
Så er vi ved at være klar til sæson 2 i Mørke Floorball – Dark Devils, og der er gode nyheder:
– Den lokale leverandør af internet og telefoni, MA-Net, har netop tildelt sin initiativpris, ”Årets skulderklap”, til Mørke IF Floorball – Dark Devils, hvilket vi er meget stolte over og glade for. Med prisen følger 10.000 kr., som vi bl.a. agter at bruge til et fremstød på nogle af de lokale skoler. Således overvejer vi at skaffe nogle stavsæt, som skolerne kan have liggende til låns, og som eleverne så kan bruge i frikvartererne. Man kan læse mere om MA-Nets begrundelse for at tildele os prisen på foreningens hjemmeside, ma-net.dk.
– Vi har modtaget vores nye bander og har i skrivende stund ”solgt” ca. 20 af banderne til lokale og udenbys sponsorer, hvilket var vores mål, da vi gik i gang. Der er stadig ledige bander til evt. interesserede virksomheder. Til gengæld for et sponsorat kan Mørke IF Floorball bl.a. tilbyde et gratis sponsorarrangement i Mørke Idrætscenter, hvor deltagerne introduceres til spillet. Evt. interesserede kan henvende sig til Ole Hansen på tlf. 20735426. En komplet liste over sponsorer følger senere.
– Træningen begynder i uge 33. Læs mere om træningstidspunkter m.v. ved at klikke på holdtilmelding her på siden. Den første træningslektion er gratis, men inden den anden træning skal man huske at tilmelde sig (klik på holdtilmelding).
Stævneplanen for den kommende sæson er ikke på plads endnu. Vi er nødt til lige at se, hvor mange der dukker op på holdene, inden vi kan tilmelde os stævner. Men planen er – for både børnenes og seniorernes vedkommende – at vi skal deltage i flere stævner, end vi gjorde sidste år.
Mørke IF Floorball har inviteret nogle af naboklubberne, Grenaa, Randers og ÅFS, til et mini-træningsstævne for seniorer i Mørke Idrætscenter lørdag den 3. september. Yngre spillere må gerne komme og heppe og hjælpe til ved dommerbordet. Nærmere info følger.
Den 17. september skal seniorerne deltage i et stævne i Sønderborg, hvor holdet møder syv andre hold.
– I weekenden den 8.-9. oktober deltager Mørke IF Floorballs trænere og hjælpetrænere i et trænerkursus i Halmstad i Sverige. Deltagerne er Jacob Skjerning, Rebecca Sørensen, Mark Andreasen, Søren Nielsen, Emil Enevoldsen og Hans Jensen.
– Snarest muligt skal vi også have sendt deltagere på dommerkursus, da det er et krav, at vi kan stille med dommere, når vi afvikler stævner. Vi hører meget gerne fra voksne, der har lyst til at hjælpe os med dette. Et dommerkursus varer en dag. I den kommende sæson får vi formentlig brug for dommerhjælp tre-fire gange. Ring til Ole Hansen på tlf. 20735426, hvis du vil hjælpe. 

1. juli: Klar til en ny sæson
Floorballafdelingen tilbyder i den kommende vintersæson følgende hold:

Ungdom (9-15 år) træner på onsdage kl. 17-19 - første gang onsdag den 17. august. En del af træningen vil være fælles på tværs af alder, men afhængig af alderssammensætningen kan træningen blive delt op. I løbet af sæsonen deltager holdet i en række heldagesstævner og træningskampe, og sæsonen rundes af med deltagelse i landsstævnet, hvor Mørkes spillere over nogle dage kommer i kamp mod nogle af landets bedste floorballhold.
Træner: Jakob Skjerning. Hjælpetrænere: Mark Andreasen, Emil B. Enevoldsen. Kontingent: 550 kr.

Senior (16-99 år) træner torsdage kl. 20.30-22.00, første gang torsdag den 18. august. I denne sæson skal holdets spillere via deltagelse i en række stævner opnå en rutine, så holdet i sæsonen efter kan deltage i turnering.
Træner: Rebecca Sørensen. Hjælpetræner: Søren Nielsen. Kontingent: 600 kr.

Motionister træner lørdage kl. 14.00-15.30, første gang lørdag den 27. august. Holdet er selvkørende. Kontingent 400 kr. Seniorspillere kan deltage her også for yderligere 200 kr.

Bestyrelsen: Peer Pedersen 29867343, Ole Hansen 20735426, Knud Enevoldsen 30826068

 

27. april: Sommerfloorball med floorballgryde
Der er ingen grund til at gå sulten hjem fra sommerfloorball. I forbindelse med træningen onsdag den 4. maj er det muligt at få en såkaldt Floorballgryde serveret i cafeteriet i Mørke Idrætscenter. Retten består af ris, noget kød og salat og er sammensat, så alle kan spise med. Prisen for måltidet er kun 30 kr.
Det er centerleder Lene Gravesen, der står for maden, som vil blive serveret i tidsrummet kl. 18.00-20.15. Så kan spillerne fra hold 2 møde kl. 18 og spise sig mætte i god tid, inden de skal træne kl. 19.30, mens spillerne på hold 1 kan få serveret maden umiddelbart efter træningen kl. 19.30.  

25. april: Sommerfloorball - opdeling m.v.
Tilmeldingerne til sommerfloorballen fortsætter med at komme ind, og som vi tidligere har varslet, er det nu blevet tid til at dele os op i to hold. Opsplitningen træder i kraft straks, så vi fra på onsdag den 27. april er to hold, hvor det ene hold møder kl. 18-19.30 og det andet hold kl. 19.30-21.
Alle, som har tilmeldt sig sommerfloorball, har fået en mail om dette. Vi har i holdopdelingen forsøgt at tage hensyn til de ønsker, folk undervejs har givet udtryk for. Har du af en eller anden grund behov for at skifte hold, skal du henvende dig til Ole Hansen på tlf. 20735426 eller Knud Enevoldsen på tlf. 30826068. På listen fremgår kun de navne, som i skrivende stund har tilmeldt sig holdet, men vi ved, at flere er på vej. Nye spillere kan henvende sig til Knud Enevoldsen.
Som de fleste sikkert ved, kommer Brian Christensen fra Floorballpro på besøg i forbindelse med træningen nu på onsdag, hvor det så er muligt for de, der er interesseret, at prøve en stav af inden et evt. køb hos ham (med 20 pct. rabat for medlemmer af MIF Floorball). Brian Christensen stiller sin bod op kl. 17.30 og er der i hvert fald indtil kl. 19. Det betyder, at interesserede spillere på ”Hold 2”, lige må møde lidt tidligere, hvis de skal nå at gøre et køb.
Nogle af jer – eller jeres forældre – har tidligere fået en mail eller er blevet spurgt, om I vil give en hånd med, så vi kan få tjent nogle penge ind til floorballafdelingen. Vi mangler akut penge til bander (meget presserende) og udstyr. Her og nu handler det om, at vi gerne vil stille med et hold hjælpere til det internationale Marselisborg Cup i floorball, som finder sted i Vejlby-Risskov-komplekset i bededagsferien den 19.-22. maj. Her skal vi hver nat stille med to personer, som skal være nattevagter på en af de skoler, hvor deltagerne i stævnet overnatter på. Det drejer sig om en nattevagt torsdag eller fredag kl. 23-07 eller lørdag kl. 19-07 (denne vagt kan evt. deles op, hvis der er hjælpere nok). Selve tjansen indebærer nogle runderinger på skolen i løbet af natten og sikre, at deltagerne kan sove trygt og roligt, og skulle der opstå problemer en nat, er der mulighed for hurtigt at få hjælp fra arrangørerne. Det vil være et utroligt stort plus for Mørke If’s floorballafdeling, hvis nogle kan afse en enkelt nat til dette, da det vil give afdelingen en indtægt på ca. 3.500 kr. Penge, som kommer medlemmerne til gode senere i sæsonen. Meld derfor ind – aller senest onsdag – om I kan en af nætterne. Vi mangler p.t. tre hjælpere. Henvendelse til Peer Pedersen på tlf. 29867343.   

20. april: Mørke IF Floorball mødte de store i Frederikshavn
Mørke IF mod Copenhagen FC. Det lyder lidt spøjst, men ikke desto mindre var det en af kampene, der blev spillet i den forløbne weekend, da U13-drengene fra Mørke IF Floorball - Dark Devils deltog i landsstævnet i floorball i Frederikshavn. Du kan se billeder fra stævnet ved at klikke på "Galleri" til venstre herfor.
Landsstævnet er det uofficielle danmarksmesterskab for ungdomshold, idet de bedste hold fra hele Danmark samles her en gang om året. Mørke IF Floorball deltog for første gang i stævnet, der varede hele weekenden, og gjorde en rigtig god figur. På papiret var holdet således favoritter inden kampen mod Copenhagen FC, da holdet på det tidspunkt havde en bedre målscore end københavnerne – kampen gjaldt en kvartfinaleplads i den bedste halvdel, kaldet Slutspil A, og et uafgjort resultat ville være nok for Mørke til at gå videre.
Desværre blev det til et nederlag i denne nøglekamp. Flot fight, fint sammenhold og godt spil gjorde dog, at holdet kom hjem til Mørke med et resultat, der er grund til at være stolt over. Undervejs formåede holdet at komme fra mødet med de senere danmarksmestre, Bulldogs fra Frederikshavn, uden de store skrammer, ligesom det blev til en sejr over de senere vindere af B-slutspillet, Kvissel, der er et af mange nordjyske hold, som har spillet floorball i mange år.
Mørkes deltagelse i B-slutspillet sluttede desværre søndag formiddag efter en helt lige vind-eller-forsvind-kamp mod Lyngby, der scorede til 2-1 i de aller sidste sekunder af kampen. Et nederlag, som Mørkes spillere lige skulle bruge nogle timer til at komme sig over – en burger på McDonald’s på vej hjem fik dog humøret op der, hvor det havde været hele weekenden.
Uden for banen hyggede drengene sig nemlig weekenden igennem ­– med hinanden, med trænerne og med de forældre, der fulgte med fra sidelinjen. Og snusfornuften rådede, for når der er gode tilbud på de specielle zorro-blade til stavene, er der jo ingen grund til at ødsle pengene op på slik. En stor del af fritiden gik i stedet med at øve zorro-teknikken – i sådan en grad, at nogle af spillerne til sidst fik vabler på hænderne af det. Og måske er det det, der gør, at holdet får et endnu bedre resultat med sig hjem ved næste års landsstævne …
Deltagelsen i landsstævnet markerede i øvrigt afslutningen på den første floorballsæson i Mørke IF, men det afholder nu ikke drengene fra at fortsætte med at spille floorball. De fleste af dem spiller nemlig med på det sommerfloorballhold, der hver onsdag samler omkring 30 spillere i alderen 10-50+ i Mørke Idrætscenter.

13. april: Sommerfloorball - nu med billeder
Se billeder fra træningen: Klik på "Galleri" til venstre herfor.

4. april: Sommerfloorball
Sommerfloorball begynder onsdag den 6. april. Floorball har været en del af Mørke Idrætsforenings tilbud siden sommeren 2010. I den første sæson har Mørke haft både et U13- og et motionshold med ved forskellige stævner, og den første pokal er allerede i skabet. Den næste sæson har vi endnu større ambitioner for, og den varmer vi op til med en gang sommerfloorball.
Det er for alle – kvinder, mænd, piger og drenge – og koster kun 150 kr. for 12 gange.
Det foregår i Mørke Idrætscenter hver onsdag kl. 18.
Afhængigt af antallet af tilmeldte deler vi deltagerne op i hold, og så kan tidspunktet blive ændret.
I sommerfloorball skal vi ikke ud at spille kampe. Nye spillere vil blive indført i spillet med nogle enkle øvelser, men ellers skal vi bare spille, svede og have det sjovt sammen. Den første gang er gratis. Prisen for at deltage i sommerfloorball frem til skolernes sommerferie er kun 150 kr.
Det eneste, du skal bruge for at spille floorball i MIF, er et par indendørs sko og almindelig sportstøj. Stave, bolde og andet udstyr sørger klubben for.  Og så er det ellers bare om at komme i gang, for reglerne er enkle. Normalt er der fem markspillere og en målmand på banen ad gangen. Alle spillere har en stav – undtagen målmanden, der til gengæld skal bære hjelm, når der spilles rigtig kamp. Og så gælder det om at score flest mål. Men pas på: Man kommer til at svede af det.

Kontaktpersoner: Peer Pedersen (29867343), Ole Hansen (20735426), Knud Enevoldsen (30826068)

Du finder os her

Mørke IF Floorball
Drosselvej 1
8544 Mørke
tlf: 86377505 Se på Google Maps