Bjerre Millenium - Dark Devils 4-9 (2-6, 2-1, 0-2)
Holdet: Anders Schouby (c), Kresten Stobbe (gk), Andreas Opstrup, Casper Beck Nielsen, Emil Enevoldsen, Hans Jensen, Jeppe Feldbaek Nielsen, Lasse Schuleit, Mikkel Christensen, Nikolaj Hougaard, Ole Hansen.
Point: Lasse Schuleit (3+1), Andreas Opstrup (2+1), Hans Jensen (1+2), Emil Enevoldsen (1+2), Ole Hansen (1+1), Casper Beck Nielsen (1+1).
Udvisninger: Emil Enevoldsen 1x2,  Ole Hansen (1x2), Lasse Schuleit (1x2)

Æv, så er sæsonen slut, netop som Dark Devils for alvor var kommet op i omdrejninger. En flot udebanesejr i sæsonens sidste kamp sikrede, at holdet sluttede på en flot andenplads i 3. division Midtøst. Hvem skulle have troet det efter en sæsonstart, der bød på nederlag i holdets fire første kampe? Først i efterårets sidste kamp lykkedes det at få en sejr i hus, og fra en sikker sidsteplads gik det herfra kun en vej: fremad. Den endelige andenplads var dog ikke sikret på forhånd, for Bjerre har gennem sæsonen vist sig som et meget stærkt og ikke mindst kontant spillende hold. I dag var ingen undtagelse. Men Dark Devils ville have sejren med hjem og trods en lidt skæv start med en dum udvisning for et hop efter bolden efter blot 39 sekunder fik Dark Devils hurtigt et godt greb om kampen: Inden for et minut scorede holdet tre gange - to af gangene efter godt sammenspil mellem Ole Hansen og Hans Jensen ... 6-2 efter 1. periode, men på trods af den komfortable føring følte ingen sig på dette tidspunkt sikre. Det var der heller ingen grund til, for Bjerre hang godt på. I sidste ende var det dog Dark Devils, der havde det bedste hold, og som i perioder fik spillet bolden godt rundt. God fight, sammenhold og en positiv indstilling til tingene var en medvirkende årsag til, at sejren kom i hus, og andenpladsen blev sikret. (16. marts)

Sønderbro FK/Horsens - Dark Devils 8-9 (2-3, 2-5, 4-1)
Holdet: Anders Schouby (c), Kresten Stobbe (gk), Michael Landerholm, Mikkel Christensen, Lasse Schuleit, Casper Beck Nielsen, Emil Enevoldsen, Nikolaj Hougaard, Ole Hansen, Andreas Opstrup, Hans Jensen
Point: Lasse Schuleit (3+1), Andreas Opstrup (3+0), Emil Enevoldsen (1+1), Mikkel Christensen (1+1), Casper Beck Nielsen (1+0), Michael Landerholm (0+1), Anders Schouby (0+1)

Føringen var komfortabel, 8-4, da Dark Devils-spillerne gik ind til 3. periode i kampen mod SFK. Så scorede SFK efter syv minutter, og igen to minutter senere, og så igen tre minutter senere. Sejren var pludselig i fare, og SFK pressede på. Til sidst satsede hjemmeholdet og tog målmanden ud, men heldigvis lykkedes det Dark Devils at få sat et mål ind med 30 sekunder tilbage. Så var der ro på - lige indtil fem-seks sekunder før tid, da det faktisk lykkedes SFK at få reduceret. Fem højspændte sekunder fulgte, inden Dark Devils-spillerne til sidst kunne ånde lettede op. Nu er der lagt op til en slags finale i sæsonens sidste kamp på udebane mod Bjerre. Det gælder andenpladsen ... (13. marts)

Dark Devils - ÅFK 8-5 (2-1, 2-1, 4-3)
Holdet: Rasmus Opstrup (c), Kresten Stobbe (gk), Anders J.K. Jensen, Jeppe Feldbaek Nielsen, Michael Landerholm, Casper Beck Nielsen, Mikkel Christensen, Emil Enevoldsen, Nikolaj Hougaard, Lasse Schuleit, Andreas Opstrup.
Point: Rasmus Opstrup (4+2), Andreas Opstrup (3+1), Emil Enevoldsen (1+2), Hans Jensen (Michael Landerholm (0+1)
Udvisninger: Michael Landerholm (1x2)

Dark Devils - Team Århus Floorball 5-7 (2-1, 2-3, 1-3)
Holdet: Anders Schouby (c), Kresten Stobbe (gk), Anders Julius K. Jensen, Emil Gregersen, Casper Beck Nielsen, Emil Enevoldsen, Jarek Minge, Rebecca Sørensen, Nikolaj Hougaard, Benny Kvistgaard, Lasse Schuleit, Andreas Opstrup.
Point: Lasse Schuleit (2+2), Anders Schouby (2+0), Emil Enevoldsen (1+2), Andreas Opstrup (0+1)
Udvisninger: Anders Julius K. Jensen (1x2)

Rutinen vandt, da der til sidst i opgøret mellem Dark Devils og Team Århus skulle findes en vinder, for efter en helt lige kamp var det i sidste ende holdet med den bredeste trup, TÅF, der trak det længste strå. Indtil da bed Mørke IF ellers godt fra sig og kunne med lidt medgang have trukket sig sejrrigt ud af opgøret. A-kæden havde - især i den første halvdel af kampen - flere gode opspil, hvor spillerne fandt hinanden selv i pressede situationer, og hvor der blev lukket godt af bagude. Midtvejs i kampen havde Dark Devils på den konto bragt sig foran med 4-2. I den sidste del af kampen sneg personlige fejl sig dog ind, og dem forstod Team Århus at straffe. 5-5 stod der indtil midt i 3. periode, men da TÅF kom foran med to mål fem minutter før tid, formåede Dark Devils ikke at svare igen. Holdet forsøgte i det sidste minut ved at sætte en ekstra markspiller ind i stedet for målmanden, men holdet kom ikke i nærheden af en målchance. Da der ingen point var at glæde sig over, må man så hæfte sig ved, at det lykkedes holdet at spille lige op mod rækkens suveræne og ubesejrede førerhold. Kampen bød i øvrigt på to debutanter på Dark Devils-holdet i skikkelse af Jarek Minge og Anders Julius K. Nielsen. (14. jan)

Ved stillingen 6-1 blev Dark Devils ramt af en fem-minutters udvisning, men formåede alligevel at holde Bjerre fra at score i over fire minutter i undertal.
På billedet er det fra venstre Emil Enevoldsen, Rasmus Opstrup, Anders Schouby og Mikkel Christensen, der forsvarer.

Dark Devils - Bjerre Millenium 7-3 (2-0, 3-1, 2-2)
Holdet: Rasmus Opstrup (c), Kresten Stobbe (gk), Anders Schouby, Michael Landerholm, Emil Gregersen, Casper Beck Nielsen, Emil Enevoldsen, Niclas Hjortshøj, Nikolaj Hougaard, Lasse Schuleit, Andreas Opstrup, Mikkel Christensen
Point: Rasmus Opstrup (3+2), Andreas Opstrup (2+1), Emil Enevoldsen (1+2), Mikkel Christensen (1+0), Anders Schouby (0+2)
Udvisninger: Emil Gregersen 1x2, Anders Schouby 1x2, Niclas Hjortshøj 1x5, Casper Beck Nielsen 1x2

Der skulle gå 38 minutter, før Bjerre fik scoret sit første mål, og da Dark Devils på det tidspunkt havde bragt sig foran med 5-0, skulle man tro, at der ikke var spænding tilbage i den kamp - men det var der på sin vis alligevel. I hvert fald gav Bjerre ikke op og formåede i 3. periode at få sat ekstra tryk på Mørke-holdet, men Dark Devils stod rigtig kompakt og med en sikker sidste skanse i Kresten Stobbe i målet lykkedes det at holde Bjerre nede på tre scoringer. Dommerparret, Thomas H. Jensen og Kaj Jensen, lagde fra kampens start en hård og konsekvent linje, som kampen igennem kostede begge hold en del udvisninger, men som også gav en sportslig fin afvikling af kampen. Dark Devils fik fire udvisninger, men formåede alligevel at lukke godt af bagude, selv da holdet blev ramt af en fem-minutters straf. Her skulle man helt hen i det sidste minut af strafperioden, før Bjerre fik scoret. Efter en pointmæssig noget svag start på sæsonen er Mørke-holdet for alvor kommet op i omdrejninger og er nu rykket op på andenpladsen, forbi Bjerre. Næste kamp er en svær en af slagsen, hjemme mod det ubesejrede tophold, Team Århus Floorball. (24. jan.)

ÅFK - Dark Devils 0-4 (0-0, 0-2, 0-2)
Holdet: Rasmus Opstrup (c), Kresten Stobbe (gk), Anders Schouby, Andreas Opstrup, Jeppe Feldbaek Nielsen, Casper Beck Nielsen, Lasse Schuleit, Mikkel Christensen, Niclas Hjortshøj, Nikolaj Hougaard, Peter Skaarup, Jacob Prange.
Point: Rasmus Opstrup (2+0), Anders Schouby (1+1), Lasse Schuleit (1+0), Andreas Opstrup (0+2)

Den tredje kamp i stribe med point efter endnu en god holdindsats. Og endelig fik målmand Kresten Stobbe fortjent sæsonens første clean sheet. Flere af stamspillerne havde meldt afbud til kampen, men så er det jo godt, at nye spillere byder sig til. Dagens debutant var Peter Skaarup, og han gjorde en rigtig god figur bag til i godt back-selskab med holdets yngste, Casper Beck Nielsen. Kampen bød også på sæsondebut på backpladsen til Jacob Prange i førstekæden sammen med Anders Schouby, og på den led havde Kresten Stobbe således en fin mur foran sig. Oppe foran flød pasningerne fint, og der blev fyret mange gode forsøg af sted, men bemærkelsesværdigt skulle der gå over en halv time, inden det første mål kom. Med sejren rykkede Dark Devils forbi ÅFK og op på fjerdepladsen. (17. jan)

Sønderbro FK - Dark Devils 6-6 (2-0, 2-3, 2-3)
Holdet: Anders Schouby (c), Kresten Stobbe (gk), Anders Pihlkjer, Jeppe Feldbaek Nielsen, Michael Landerholm, Casper Beck Nielsen, Mikkel Christensen, Emil Gregersen, Nikolaj Hougaard, Benny Kvistgaard, Lasse Schuleit.
Point: Michael Landerholm (1+2), Lasse Schuleit (1+1), Jeppe Feldbaek Nielsen (1+0), Mikkel Christensen (1+0), Anders Pihlkjer (1+0), Casper Beck Nielsen 1+0
Udvisninger: Michael Landerholm 1x2, Anders Schouby 1x2

Selv om det kun blev til et enkelt point i udekampen mod Sønderbro Floorball Klub, så var det et af de point, der betød en hel masse. Alle, der var med, fremhæver, at en rigtig god kampgejst og en positiv indstilling til tingene gjorde, at man hele vejen igennem troede på, at det nok skulle lykkes. Også selv om holdet var ramt af flere afbud, selv om SFK førte 2-0 efter 1. periode, og selv om debutanten Emil Gregersen tidligt i kampen vred om på sin fod og ikke kunne spille kampen færdig, bevarede holdet gejsten og stod sammen. At målmand Kresten Stobbe undervejs lige snuppede en straffe, var i den grad også med til at give den tænding, der skulle til. Foran 6-4 indtil fire minutter før tid var det selvfølgelig ærgerligt, at sejren ikke kom i hus, men set i et fremtidigt perspektiv fik kollektivet vist, at Mørke IF Floorball - Dark Devils skal man fortsat regne med i 3. division Midt-Øst. (6. januar)

Dark Devils - ÅFK 8-5 (1-2, 4-2, 3-1)
Point: Rasmus Opstrup 3+2, Emil Enevoldsen 2+1, Casper Beck Nielsen 1+2, Andreas Opstrup 1+1, Mikkel Christensen 1+0, Niclas Hjortshøj 0+1
Udvisninger: Mikkel Christensen 1x2

Endelig. Sæsonens første sejr er i hus, efter at et tændt Dark Devils-hold i kampen mod ÅFK i perioder fandt det gode pasningsspil frem. Det tydede ellers ikke alt for godt i kampens start, da både spillere og tilskuere måbende kunne se hjemmeholdets Anders Pihlkjer tæt ved eget mål ramme en bold helt forkert, så bolden via målmandens ben røg i mål til ÅFK-føring. Heldigvis formåede ÅFK ikke at udnytte momentum til for alvor at sætte sig på kampen, og det lykkedes forholdsvist hurtigt for hjemmeholdet at få spillet sig ind i kampen, om end holdet var bagud efter 1. periode. I begyndelsen af 2. periode tippede kampen via tre scoringer til hjemmeholdet over til Dark Devils fordel. I denne periode var det ikke mindst Emil Enevoldsens hurtighed og konstante pres, der gjorde, at ÅFK havde svært ved overhovedet at holde på bolden. Og nede bag til stod ikke mindst Michael Landerholm og Casper Beck Nielsen sikkert. Sidstnævnte brillerede med flere gode skud og pasninger, hvilket i 3. periode resulterede i karrierens første mål på seniorplan. Kampen bød på et gensyn med Hans Jensen, der fik sin sæsondebut, og han var med til at skabe den ro på holdet, som måske har været savnet tidligere på sæsonen. Kampen bød også på gensyn med en anden spiller, nemlig ÅFKs Søren Nielsen, der i sin tid var med til at bygge Mørke IF Floorball op. Han fik endda scoret på sin gamle hjemmebane til allersidst, men da var kampen afgjort. (29. dec.)

Dark Devils - Bjerre Millenium 1-4 (0-0, 0-1, 1-3)
Point: Andreas Opstrup 1+0
Udvisninger: Andreas Opstrup 1x2, 1x2+10, Niclas Hjortshøj 1x2, Nikolaj Hougaard 1x2

Sæsonens fjerde kamp var lige så tæt som flere af de tidligere, men igen tippede kampen til den forkerte side set med Dark Devils-øjne. Igen var det mod slutningen af kampen, at det skred, da Bjerre i begyndelsen af 3. periode scorede to mål kort efter hinanden og kom afgørende foran med 3-0. På det tidspunkt havde Dark Devils haft flere gode chancer uden at få scoret. Skudforsøg på mål var der mange af, og var blot en af dem gået ind, kunne kampen være forløbet helt anderledes, fornemmede man. Bjerre havde blot en enkelt udskiftningsspiller, men formåede klogt at spille afventende og ikke bruge for mange kræfter, hvilket jo heller ikke var nødvendigt pga. føringen. Først til sidst lykkedes det Andreas Opstrup at lave et flot mål, men da var det for sent. Inden femte spillerunde og efter flere tætte kampe har Mørke IF altså stadig ikke fået point på kontoen - på lørdag får holdet en ny mulighed, når ÅFK kommer på besøg. (22. nov.)

Team Århus Floorball - Dark Devils 14-2 (3-1, 6-1, 5-0)
Point: Rasmus Opstrup 1+0, Emil Enevoldsen 1+0
Udvisninger: Ole Hansen 1x2, Anders Pihlkjer 1x2

Med afbud fra topscorer Rasmus Opstrup og med en sygdomsramt Emil Enevoldsen på banen er det ikke nogen nem opgave at skulle spille kamp mod Team Århus Floorball, der med flere tidligere ligaspillere på holdet ser ud til at feje al modstand til side i 3. division i denne sæson. Ikke desto mindre lykkedes det Dark Devils at følge nogenlunde med i 1. periode og oven i købet komme foran på et mål af Andreas Opstrup efter godt syv minutter. Men derfra var det op ad bakke for djævlene. Holdets spillere fightede sådan set udmærket, men aarhusianerne var bare en tand for hurtige. Så må man glæde sig over de lyspunkter, der trods alt dukker op i sådan en kamp, som f.eks. da unge Casper Beck selv førte bolden op fra sin backposition og afsluttede med et knaldhårdt skud på stolpen - desværre på ydersiden. Og man kan glæde sig over målmand Kresten Stobbe, der trods de mange mål imod sig stod en god kamp og hindrede et større nederlag. (15. nov)

Dark Devils - Sønderbro Floorball Klub Horsens 8-10 (3-3, 3-3, 2-4)
Point: Rasmus Opstrup 6+1, Andreas Opstrup 1+2, Emil Enevoldsen 1+1
Udvisninger: Anders Schouby: 1x2, Casper Beck Nielsen 1x2, Andreas Opstrup 1x2, Lasse Schuleit 1x2
Dagens spiller: -

For anden kamp i træk blev en føring sat over styr i den sidste del af kampen, da Dark Devils mødte Sønderbro fra Horsens. Til at begynde med var det ellers helt lige mellem de to hold, som skiftedes pænt til at få scoret - de første to perioder endte helt lige, og spillets fordeling ligeså. Hverken Sønderbro eller Mørke havde point på kontoen forud for kampen, og begge holds spillere virkede opsatte på at få ændret på den statistik. Og da det i begyndelsen af 3. periode lykkedes Dark Devils at få en tomålsføring efter to hurtige Rasmus Opstrup-mål, så det ud til at tippe til Mørkes fordel. Men efter et par dumme fejl i forsvaret og en ditto udvisning lykkedes det midt i perioden Sønderbro at komme ind i kampen igen og til sidst at rykke fra, uden at Mørke for alvor formåede at svare igen.  (25. oktober)

Dark Devils - Team Århus Floorball 6-8 (2-1, 4-4, 0-3)
Point: Rasmus Opstrup 4+0, Anders Schouby 1+1, Lasse Schuleit 1+1, Emil Enevoldsen 0+1
Udvisninger: Anders Schouby1x2, Casper Beck Nielsen 1x2

Den nye sæson blev indledt med et lidt ærgerligt nederlag til Team Århus Floorball. Det var første gang, at de to hold skulle møde hinanden, og de to mandskaber bød op til en spændende og lige kamp. På papiret mødte TÅF op som favoritter med mange rutinerede floorballspillere på et hold, der talte tre kæder, mens Mørkes udskiftningsbænk rummede ikke færre end fem debutanter. Det lykkedes ikke desto mindre Mørke som et hold at holde TÅF-spillerne godt nede i de to første perioder. Det var godt nok TÅF, der scorede kampens første mål, men Dark Devils svarede hurtigt igen med en scoring ved holdets profil, Rasmus Opstrup - assisteret af Lasse Schuleit, der som 40-årig spillede sin første floorballkamp denne lørdag eftermiddag. Lasse Schuleit var en af dagens mange debutanter, og han fik en fin, fin debut, der yderligere blev kronet med en scoring. I det hele taget gjorde debutanterne en god figur. Dagens yngste af slagsen, den 16-årige Casper Beck Nielsen, leverede en mere end godkendt præstation som back i A-kæden. At han så kunne slutte dagen af med en udvisning er, hvad der kan ske i kampens hede. En anden ung spiller, Nikolaj Hougaard, leverede som center masser af løbearbejde, ligesom Hougaard senior, Jimmy, gjorde det oppe foran. Dark Devils var foran efter både første og anden periode, men da TÅF i 3. periode gik over til kun at bruge to kæder, tippede kampen over til aarhusianernes fordel. Umiddelbart var det derfor nogle slukørede Dark Devils-spillere, der forlod banen efter sidste fløjt, men de kunne sagtens være tilfredse med deres præstation. Hvis spillerne på holdet kan vise samme indstilling i de kommende kampe, skal der nok hurtigt komme point på kontoen.  (20. september)