Mørke IF Floorball - Dark Devils
Dark Devils-logoet er skabt ef en af floorballafdelingens venner,
Torben Kristensen, Hornslet, der i sit eget firma
laver grafisk arbejde -
deriblandt hjemmesider, logoer,
reklameartikler og meget mere.
 
Følg U13-holdet HER. Følg U15-holdet HER. Følg 2. divisionsholdet HER
 
Dark Devils Julecup 2017
Invitationen til dette års udgave af Dark Devils Julecup er sendt ud til både klubber og medlemmer. Der er som tidligere år tale om et todelt stævne med minifloorball og kleinfeld for børnene om formiddagen og motionistfloorball på stor bane for hhv. herrer og damer om eftermiddagen. Har din klub ikke modtaget invitationen, kan du se den ved at trykke HER (for de voksne) eller HER (for børnene). 
 
Mørke tog det første juniorklubmesterskab
Drenge og piger fra juniorklubberne i Ådalen, Thorsager og Mørke (4.-6. klasse) dystede onsdag eftermiddag om det første uofficielle juniorklubmesterskab i floorball i Mørke Idrætscenter. Efter en række intense kampe over et par timer var det et hold fra juniorklubben i Mørke, der efter en dyst mod et talentfuldt hold fra Ådalen vandt finalen og et juniorklubmesterskabsdiplom, som nu kan hænges op til skue derhjemme i klubben. Det er første gang, at Mørke IF Floorball og juniorklubberne har arbejdet sammen om sådan et stævne, men forhåbentlig kan det blive til en årligt tilbagevendende begivenhed, der kan samle børn fra alle de omkringliggende juniorklubber. (22. november)
Mørke IF Floorballs egne ungdomstrænere, Simon Lysdahl og Emil Præstekjær, sørgede ved stævnets start for, at alle deltagerne fik en basal indføring i det at spille floorball.
 
 
Og så blev der ellers spillet kampe. Her er det barfodspigerne fra Thorsager i kamp mod et meget skarpt hold fra Ådalen. 
 
110 børn deltog i Skolernes Floorballdag i Mørke
Den nye hal måtte tages i brug for at få plads til alle, da cirka 110 børn fra 0.-3. klasse på Mørke Skole tirsdag indtog Mørke Idrætscenter for at spille floorball ved det landsdækkende arrangement Skolernes Floorballdag. Selv om floorballsporten for mange af eleverne er en uvant sportsgren, blev der gået til makronerne og svedt godt igennem inde på de fire baner, og mon ikke at det bliver til et gensyn for manges vedkommende - om ikke før, så til næste år. Mørke IF Floorball siger tak for besøget og tager gerne imod en anden gang.
 
 
0. og 1. klasse foretrækker appelsiner frem for stegt lever ... 
 
 
Inden kamp blev børnene delt op i 16 hold - et nummer på hånden gjorde det lidt nemmere at huske sit hold. 
 
 
Der blev vist rigtig fine takter på banen. 
 
 
2. og 3. klasse inden kampstart. 
 
 
Der blev spillet på tre baner i den gamle hal og en bane i den nye hal. 
 
 
Tak for kamp - og tak for hjælpen til de tre Dark Devils-frivillige på dagen: Emil Lai Præstekjær, Emma  Breinholdt og Casper Beck.
 
 
Næste generation er godt på vej
Lørdag spillede U13-holdet sin første hjemmekamp mod et meget stærkt hold fra Sunds, hvis spillere i snit var et halvt hoved højere end Dark Devils-spillerne. Og hold op, hvor gjorde Dark Devils-holdet det godt. Samtlige holdets spillere viste virkelig fine takter og spilforståelse og var meget tæt på at hive en uafgjort hjem. Det var kun Sunds-spillernes større fysik, der gjorde udslaget, så udeholdet kunne køre hjem med en 2-1-sejr i bagagen. Men med den måde, Dark Devils-spillerne optræder på og har udviklet sig på det seneste - både spillemæssigt og væremæssigt - lover det godt for fremtiden. Holdet optrådte disciplineret og fik da også rigtig god coaching på bænken af trænertrioen, Emil Lai Præstekjær, Simon Lysdahl, og Otto Hernandez. 
 
 
Der er fem års forskel mellem yngste og ældste spiller på dette hold: Forrest målmand Emil Krogh Kavanagh. Knælende fra venstre: Anton Bendsen, Oskar Bendsen, Villads Eskesen og Oliver Vidkjær. Stående fra venstre: Rico Hernandez, Andreas Bækgaard Silvere, Cecilie Wendell, Malou Lysdahl, Lærke Lysdahl, Magne Schmidt Tøt, Matti Kvistgaard. Bagerst trænerteamet (fra venstre): Emil Lai Præstekjær, Simon Lysdahl Sørensen, Otto Hernandez. 
 
Samme dag som U13-holdet spillede, var også 2. divisionsholdet på banen, og her blev det til sæsonens første hjemmesejr efter en flot kamp mod ÅFK2. Og for lige at runde alt det positive af fra denne uge skal det også nævnes, at der dukkede 17 dame/pigespillere op til den første rene kvindetræning mandag aften - heraf flere helt nye spillere. Nye spillere kan komme til, så det tegner også rigtig godt på denne front. (29. oktober)
 
 

Fysisk Aktiv for Sjov er i spil til Danskernes Idrætspris 
Normalt spilles der ikke floorball i Mørke Idrætscenter på tirsdage, men tirsdag den 24. oktober lød den karakteristiske lyd af en floorballbold, der hopper hen ad et halgulv, alligevel inde fra det nye springcenter. Her var en halv snes medlemmer af Fysisk Aktiv for Sjov nemlig i gang med en sveddryppende omgang motion, og denne gang kunne hele Østjylland følge med - via P4 Østjylland, der sendte live fra træningen. Anledningen er, at Fysisk Aktiv for Sjov - som Mørke IF Floorball indledte et samarbejde med i forrige sæson - er en af tre foreninger i Østjylland, som er nomineret til Danskernes Idrætspris - Dansk Idrætsforbunds store pris, der hvert år gives til et initiativ, der er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidætten i Danmark. Fysisk Aktiv for Sjov er en forening, der med base i Ebeltoft tilbyder folk med forskellige skavanker og handicap i vores område muligheden for forskellige fysiske udfordringer lige fra stavgang over kajak til - ja floorball. Mørke IF Floorball - Dark Devils ønsker Fysisk Aktiv for Sjov tillykke med nomineringen og ønsker pøjpøj med det videre forløb. Om det lykkes foreningen at nå helt til finalen ved tv-showet Sport 2017, afgøres i de kommende uger. I første omgang kan alle give deres favoritter en stemme - det foregår inde på P4 Østjyllands hjemmeside, som man kan komme til ved at trykke HER. Sidste chance for at stemme er fredag den 3. november. (Skrevet 24. oktober)
 
P4s Dagmar Østergaard leverede live-dækning
fra træningen i Mørke Idrætscenter. 
Her er det Bo Sørensen, der bliver interviewet.
 
 
Nye tider for floorballen - nu med et rent kvindehold!
Helt efter planen står det nye springcenter klar til brug fra uge 43, og det betyder som tidligere varslet en række justeringer af træningstiderne - for nogle af holdene mere end for andre. Og som noget nyt får kvinder og store piger nu deres helt egen træningstid om mandagen - med Benny Kvistgaard som træner og Rebecca Sørensen som holdleder! Ambitionen for kvindeholdet er på sigt at tilmelde det til turnering, men holdet er åbent for alle - også helt nye spillere, der ikke tidligere har prøvet at spille floorball. Gennem hele sæsonen er nye spillere altid velkomne til at dukke op til en træning og prøve spillet af. Det gælder for alle holdenes vedkommende (dog vil træning med herrernes divisionshold kræve erfaring med floorball). De nye tider er således:
 
Familiefloorball: Onsdage (hveranden) kl. 16.00-16.45 i den nye hal - første gang den 25. oktober.
 
U9/U11/U13: Onsdage kl. 16.30-17.45 - fordelt i de to haller.
 
U15: Onsdage kl. 17.45-19.30 - med mulighed for at træne med motionisterne lørdage kl. 14-15.30 de lørdage, hvor hallen ikke er optaget af kampe.
 
Motionister m/k: Onsdage kl. 19.30-21.00. Derudover har motionister mulighed for at træne lørdage kl. 14-15.30 de lørdage, hvor hallen ikke er optaget af kampe.
 
Kvinder: Mandage kl. 19.00-20.30 - med mulighed for også at træne med motionisterne onsdage kl. 19.30-21.00 og lørdage kl. 14-15.30 de lørdage, hvor hallen ikke er optaget af kampe.
 
2. division: Mandage kl. 20.30-22.00. 
 
 
Her er nogle af de kvinder/piger, som nye spillere kan se frem til at komme til at spille sammen med på kvindeholdet, der træner hver mandag kl. 19-20.30. 
 
Træning i efterårsferien
Der er ingen træning for familiefloorball, U9, U11 og U13 i efterårsferien. Der er heller ikke træning torsdag for motionister, men til gengæld er der en åben invitation til alle seniorspillere inkl. motionister om at deltage i U15-træningen onsdag i efterårsferien, hvor planen er at lave en lille turnering med blandede hold. Det er onsdag kl. 17.45-19.30. 
 
Sæsonen er i gang
Alle hold er nu i gang med den nye sæson, og den første kamp er spillet. Divisionsholdet fik god træning, da holdet i sin første pokalkamp nogensinde lørdan den 1. september mødte Odense FC fra 1. division. Dark Devils tabte kampen 2-6, men kampen var betydeligt mere jævnbyrdigt, end cifrene antyder.
Inden for de kommende uger spiller både U13, U15 og divisionsholdet de første kampe i turneringen. Kampprogrammet er på plads for alle holdene. Det senest opdaterede kampprogram kan ses på Min Idræt. (2. september)  
 
Ny sæson med nye muligheder - lige efter sommerferien 
Træningen til sæsonen 2017/18 begynder i ugerne umiddelbart efter sommerferien – se nedenfor, præcist hvornår de enkelte hold begynder.

I år bliver en speciel sæson – på mange måder: For første gang har vi et U13-hold tilmeldt i en turnering på stor bane ligesom U15, vi satser på at få et rent kvindehold op at stå i løbet af sæsonen, og så skal 2. divisionsholdet hos herrerne for første gang spille med i pokalturneringen også – i første runde gælder det en kamp på hjemmebane lørdag den 2. september mod Odense. Og så – aller vigtigst – vil Mørke Idrætscenters nye springhal efter planen stå klar til brug fra uge 43. Det giver os mulighed for at henlægge en del af træningen til den nye hal, ligesom vi vil kunne afvikle større stævner end hidtil. Det betyder også, at træningstiderne for nogle af holdenes vedkommende vil blive justeret, når den nye hal står klar. Ud over de faste hold nævnt nedenfor vil medlemmer af foreningen Fysisk Aktiv for Sjov også træne i hallen på udvalgte tidspunkter.

Her følger træningstiderne for de enkelte hold (i parentes tiderne, som vil gælde fra uge 43 og resten af sæsonen):

Familiefloorball – cirka årgang 2008 eller yngre: Torsdage kl. 16.30-17.15 (Onsdage fra uge 43). Første træning: Torsdag 31. august.

U9/U11/U13 – cirka årgang 2004-2008: Onsdage kl. 16.30-17.45 (Uændret fra uge 43, men de yngste rykker i den nye hal). Første træning: Onsdag den 23. august.

U15 – cirka årgang 2001-2003: Onsdage kl. 17.45-19.30 (Uændret fra uge 43). Første træning: Onsdag den 23. august.

Motionister m/k: Torsdage kl. 18.00-19.30 (Fra uge 43: Onsdage kl. 19.30-21.00. Fra uge 43 kan de kvinder, der vil, også træne mandage kl. 19.00-20.30). Derudover har motionister og U15-spillere mulighed for at træne lørdage kl. 14-15.30 de lørdage, hvor hallen ikke er optaget af kampe. Første træning torsdag den 24. august.

2. division: Mandage kl. 20.45-22.15 (Fra uge 43: Mandage kl. 20.30-22.00). Første træning mandag den 14. august.

NB Ovenstående tider er med forbehold for ændringer.

Og husk: Nye spillere er altid velkomne. Duk op til en træning og se, hvor sjovt floorball egentlig er. Klubben har stave, så du behøver kun et par indendørs sko for at være med.

Har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt Ole Hansen (20735426) fra bestyrelsen. (20. juli)

 
Fede floorballdage i ferietiden
17 unge floorballspillere i alderen 6-13 år fyldt med energi har tilbragt tre dage af deres dyrebare sommerferie på at spille floorball i Mørke. For første gang har klubben nemlig lagt halgulv til en decideret floorballskole over flere dage i sommerferien (uge 32). Her lærte deltagerne bl.a., at det at gå på floorballskole er meget mere end at spille floorball. Det handler i den grad også om at få nye kammerater og hygge sig sammen på kryds og tværs - og om at være åben for, hvad trænerne nu har fundet på af sjove ting. Som f.eks. at forlade den normale træningshal og begive sig ud i byen og bruge de faciliteter, der nu er der ...
16 af de 17 floorballskoledeltagere samlet. Ud over spillere fra Mørke IF Floorball deltog der også spillere fra forskelllige områder i Aarhus. De fleste har spillet floorball i forvejen, men der er også kommet spillere til, som ikke tidligere har spillet i klub. 
 
 
Det er første gang, at Mørke IF Floorball har afviklet en floorballskole. Det er sket i et samarbejde med DGI. Mørke IF Floorball leverede trænere, og derudover var DGI bl.a. behjælpelig med at skaffe en kompetent gæstetræner til floorballskolens andendag (billedet) i skikkelse af Simon Lauridsen fra Sunds, der netop er udtaget til floorballlandsholdet. 
 
  
Som nævnt kan man aldrig helt vide, hvad en dag på en floorballskole indebærer som her på tredjedagen, hvor hele flokken er taget i parken for bl.a. at tage den helt nye tarzanbane i brug. Og nej, det er ikke Tarzan på billedet t.h., men derimod cheftræner Benny Kvistgaard ... 
 
 
En gang rundbold stod også på skoleskemaet. 
 
 
Uden mad og drikke dur det ikke. Nu er floorballskolen slut, men om ganske kort tid begynder en helt ny floorballsæson ... 
 
Mørke IF Floorball - Dark Devils takker hermed de 17 spillere, der blev de første til at gå på floorballskole i Mørke. En stor tak skal også lyde til de trænere og ledere, der sørgede for undervisningen: Floorballskoleleder Charlotte Kvistgaard, den faste trænerstab i skikkelse af Benny Kvistgaard, Sofia Rasmussen Brokholm og Niklas Kvistgaard samt de U15-spillere, som derudover med stor iver meldte sig på banen og hjalp til med at få tingene til at glide i løbet af de tre dage, som floorballskolen varede. Endelig også tak til floorballkonsulent ved DGI Østjylland Pernille Johnsen, som har været med under hele processen med at få floorballskolen op at stå. (9. august)
 
 
Sparekassefolk fik sved på panden
Op mod 25 ansatte i Sparekassen Kronjylland fik torsdag eftermiddag noget at svede over, da de besøgte Mørke IF Floorball i Mørke Idrætscenter. Der stod nemlig ære og håneret på spil, da de - fordelt på fire hold - efter fyraften dystede mod hinanden i en miniturnering på floorballbanen. Sparekassen Kronjylland har været trofast sponsor for Mørke IF Floorball lige siden begyndelsen i 2010, og denne dag kunne floorballafdelingen så give lidt igen som tak for støtten, inden arrangementet sluttede med et traktement i cafeteriet hos Lene Gravesen. Vi siger tak for besøget, håber på et gensyn og beklager samtidig, at nogle af de ansatte havde lidt ømme stænger dagen efter - for der blev altså gået til den ... (1. juni)
At dømme efter smilene efter de 12 kampe, som blev afviklet, lignede alle vindere, men det var faktisk orange hold, der vandt - knebent. Deltagerne kom primært fra Sparekassen Kronjyllands filialer i Auning, Ørsted og Assentoft. 
 
 
Mørke IF Floorball viste sig frem i Auning
For anden gang var Mørke IF Floorball repræsenteret ved det årlige, landsdækkende arrangement Skoleidrættens Forårsfest. Elever fra fire forskellige 7. klasser på Djursland fik mulighed for at prøve floorballspillet af i Auning Idræts- og kulturcenter ved arrangementet, som Nordea-fonden og Dansk Skoleidræt står bag. Trænerne Benny Kvistgaard og Casper Beck Nielsen samt ungdomsspilleren Niklas Kvistgaard tilbragte det halve af dagen i Auning og gjorde alt, hvad de kunne, for at udbrede kendskabet til floorballspillet. Det forlyder, at eleverne tog rigtig godt imod undervisningen, så måske ser vi nye spillere dukke op til floorball efter sommerferien. (1. juni)
 
 
Selv om Auning Idræts- og Kulturcenter ikke råder over floorballbander, kunne det sagtens lade sig gøre at få en fin træning ud af det ved Skoleidrættens Forårsfest. 
 
Sommerfloorball - nye spillere kan begynde her
For at give endnu flere muligheden for at få motion på en anderledes måde i hyggeligt selskab udvider Mørke IF Floorball i år sit tilbud om sommerfloorball ved at åbne et hold for helt nye spillere, der aldrig har prøvet spillet før, eller som kun er letøvede. Konceptet, som vi har haft de seneste år, kører som sådan videre: Det er uforpligtende floorballtræning med nogle lette øvelser, men mest spil. Der er sommerfloorball hver uge fra uge 16 til og med uge 25, og det foregår mandage, onsdage og torsdage i tidsrummet kl. 18.30-20.00. Ligesom sidste år er det muligt at tilmelde sig for en bestemt aften (250 kr.), eller man kan tilmelde sig den fleksible pakke, hvor man kan komme flere aftener (425 kr.). Sommerfloorball er primært rettet mod voksne, men ungdomsspillere (U15), der kan begå sig blandt de voksne, er også velkomne til at deltage. Begynderholdet vil træne hver onsdag. Det betyder, at træningen denne aften vil køre på begyndernes præmisser – er der behov for de helt simple pasningsøvelser, så laver vi dem. Er der behov for at lave banen mindre, så gør vi det. Klubben stiller stave til rådighed, så det kræver kun et par indendørs sko at være med. Vi håber naturligvis på, at flere af vores nuværende motionister også vil komme denne aften og hjælpe med at lære fra sig, for træningen vil sikkert ikke være væsentlig forskelligt fra den, man kender. Tag naboen under armen og kom med. Det er intervaltræning, der vil noget. Det er lige til at gå til. Det er fællesskab på tværs af køn. Og så er det bare for sjov.
 
 
Dark Devils satte kulør på landsstævnet
25 Dark Devils-spillere fordelt på fire hold satte i weekenden den 31. marts-2. april satte deres præg på dette års landsstævne i Frederikshavn, som havde samlet omkring 1.500 floorballspillere og ledere fra hele landet. Den store Dark Devils-delegation indtog det nordjyske i en stor bus. Der kom ikke nogen pokaler med hjem denne gang, men det er underordnet, for deltagerne fik spillet en masse kampe og lærte en masse undervejs. At de så også hygger sig gevaldigt sammen mellem kampene er bare et ekstra plus. Denne gang var ingen undtagelse. Neden for følger lidt stemningsbilleder.
 
 
U11-holdet, bestående af Malou, Villads, Anton og Kristian, havde stævnet igennem god opbakning af sortklædte djævleforældre. 
 
 
Albert, Storm og William deltog i deres første landsstævne, men indtog den store Arena Nord, som om de aldrig havde bestilt andet. De var kun tre på holdet, så der var fuld spilletid til alle.
 
  
Efter de indledende runder kunne den stolte træner, Peter Skaarup (t.h.), konstatere, at U7-holdet havde kvalificeret sig til A-slutspillet. 
 
U13-holdet (her i gule overtræksveste) stillede op i kleinfeld - tre markspillere og en målmand. Modstanden var rigtig skarp i år, men næste gang, så ...
 
 
U15-holdet består af både piger og drenge, men ved landsstævnet stillede holdet op i drengerækken. Der var nogle modstandere, som fik sig noget af en overraskelse undervejs, for med et kanongodt sammenhold kan man komme rigtig langt. Her fejres sejren over Holbæk Bombers.
 
  
Og så var der det med kuløren. Matti  og i baggrunden Rico - nyder en trefarvet mellem to kampe. Om aftenen stod den på masser af god sovs og kartofler.
 
 
Og oven over alting strålede disse to djævlemødre, Gitte Præstekjær (t.v.) og Rikke Lysdahl Sørensen, som med det uundværlige ringbind inden for rækkevidde stævnet igennem holdt styr på, hvem der skulle spille hvor, og sørgede for, at alt gik, som det skulle.
 
  
Aaah. Hjemme igen - med medaljer om halsen. Og de siamesiske tvillinger, trænerduoen Otto og Simon, havde været så tæt sammen under hele stævnet, at deres bluser var vokset sammen.
 
 
 
 
Her ses nogle af familiefloorballspillerne sammen med træner Michael Landerholm og hjælpetræner Lærke Lysdahl Sørensen. Familiefloorball har sæsonens sidste træning torsdag den 6. april. 
 
Familiefloorball i nye klæder
De yngste Dark Devils-spillere - familiefloorballspillerne - har iført sig nogle helt nye T-shirter prydet af en floorballspillende minidjævel, som en af floorballklubbens venner, grafikeren Thorgerd Broni Jensen, har kreeret. Minidjævelen figurerer indtil videre kun på T-shirter, men hvem ved, om nogen skulle få lyst til ud fra figuren at sy en minidjævelmaskot, som kan være klar til næste sæson? Klubben har stadig et antal T-shirter i forskellige størrelser med motivet, så hvis der nu er nogen, som bare må have sådan en T-shirt, kan man henvende sig til Knud Enevoldsen fra bestyrelsen. Prisen er 50 kr. T-shirterne findes p.t. i størrelserne 4-6 år, 8-10 år og 12-14 år. (30. marts)
 
2. divisionsholdet sikrede sig andenpladsen
Med en forrygende slutspurt i form af fem sejre i de sidste fem kampe lykkedes det i sæsonens aller sidste kamp for Dark Devils at sikre sig en flot og fuldt fortjent andenplads i 2. division MidtVest. Alene holdets målscore, 84-37, indikerer, at det kunne være blevet til endnu mere (Sunds Seahawks, der vandt rækken, havde en målscore på 62-32). Det er altså både skarhed foran mål kombineret med sikkert forsvarsspil bagude, der har bragt holdet til den fine afslutning. Tilgang i løbet af sæsonen af erfarne spillere kombineret med, at det er lykkedes at få klubbens egne helt unge spillere integreret på holdet, gav i løbet af sæsonen holdet den styrke, der skulle til for at opnå det fine resultat. Det er et stort cadeau til trænerteamet, Mikkel Freidahl Christensen, Anders Schouby og Lasse Schuleit, at det på den måde er lykkedes både at tiltrække nye spillere og samtidig få spillet de unge ind på holdet på en måde, så det til sidst er gået op i en højere enhed. Man kan læse mere om sæsonens sidste divisionskamp ved at følge linket herover. (26. marts)
 
Sommerfloorball - nye spillere kan begynde her
Floorball er nemt at gå til, også selv om man ikke har prøvet det før. Billedet er fra 2014, da deltagere på idrætsforeningens Bliv Sommerklar-hold prøvede floorballspillet af.
 
For at give endnu flere muligheden for at få motion på en anderledes måde i hyggeligt selskab udvider Mørke IF Floorball i år sit tilbud om sommerfloorball ved at åbne et hold for helt nye spillere, der aldrig har prøvet spillet før, eller som kun er letøvede. Konceptet, som vi har haft de seneste år, kører som sådan videre: Det er uforpligtende floorballtræning med nogle lette øvelser, men mest spil. Der er sommerfloorball hver uge fra uge 16 til og med uge 25, og det foregår mandage, onsdage og torsdage i tidsrummet kl. 18.30-20.00. Ligesom sidste år er det muligt at tilmelde sig for en bestemt aften (250 kr.), eller man kan tilmelde sig den fleksible pakke, hvor man kan komme flere aftener (425 kr.). Sommerfloorball er primært rettet mod voksne, men ungdomsspillere (U15), der kan begå sig blandt de voksne, er også velkomne til at deltage. Begynderholdet vil træne hver onsdag. Det betyder, at træningen denne aften vil køre på begyndernes præmisser – er der behov for de helt simple pasningsøvelser, så laver vi dem. Er der behov for at lave banen mindre, så gør vi det. Vi håber naturligvis på, at flere af vores nuværende motionister også vil komme denne aften og hjælpe med at lære fra sig, for træningen vil sikkert ikke være væsentlig forskelligt fra den, man kender. Tag naboen under armen og kom med. Det er intervaltræning, der vil noget. Det er lige til at gå til. Det er fællesskab på tværs af køn. Og så er det bare for sjov. (Skrevet den 20. marts)
 
Rekordstort hold kører i bus til landsstævnet
25 Dark Devils-spillere i alderen 6-16 år deltager i dette års store floorballlandsstævne, som i år finder sted i Frederikshavn. Det er det hidtil største antal spillere, som klubben har sendt af sted til det årlige landsstævne. Med omkring 1.500 spillere, trænere og ledere og derudover en del forældre sætter også selve landsstævnet rekord i antallet af deltagere. Alt sammen er det et udslag af, at floorballen vinder terræn i disse år - både lokalt og på landsplan. Med så mange spillere, der suppleres af en halv snes trænere, ledere og forældre fra Mørke IF Floorball, har klubben i år valgt at fragte hele truppen (35 personer) til og fra landsstævnet i bus. Her skal lyde en stor tak til Kim og Gitte Præstekjær fra KP Trans, som har hjulpet med at få det i stand. Der er mulighed for at komme og vinke farvel fredag den 31. marts kl. 17 ved Mørke Idrætscenter, når truppen drager af sted til det nordjyske.
 
Floorballafdelingen fik besøg af Fysisk Aktiv for Sjov
At floorball virkelig er noget, som får sveden til at springe, fik en halv snes medlemmer af foreningen Fysisk Aktiv for Sjov at mærke på egen krop, da de lørdag i Mørke Idrætscenter fik sat flueben ud for endnu en fysisk aktivitet. Fysisk Aktiv for Sjov er en forening, der med base i Ebeltoft tilbyder folk med forskellige skavanker og handicap muligheden for forskellige fysiske udfordringer lige fra stavgang til - ja floorball - som denne lørdag blev prøvet af for første gang. Deltagerne gik til den med den helt rigtige floorballindstilling - glæde og positivitet - og fik hallen varmet godt op, inden de faste motionister lidt senere overtog banen fra dem. (5. februar)
 
 
En scoring vækker jubel.
 
Talentspillerne fik svenskkursus
At de er skrappe til floorball i Sverige fik tre af Mørke IF Floorballs unge spillere at mærke, da de i den forløbne weekend sammen med Floorball Danmarks talenthold deltog i Skåne Innebandys årlige talentturnering. Men vi er altså ikke så langt bagefter herhjemme. Otto Hernandez Jensen var sammen med drengeholdet den, der resultatmæssigt nåede længst. Ja, med blot 29 sekunder tilbage af semifinalen mod Skåne var Danmark faktisk finaleklar, men to meget sene skånske scoringer gjorde det onde mod danskerne. De to andre Dark Devils-spillere, Cecilie Wendell Crolly og Lærke Lysdahl Sørensen, nåede ikke helt så tæt på, men fik havde efter sigende en rigtig super oplevelse alligevel. Og Cecilie scorede endda et af de danske pigers fem mål under stævnet!
 
 
 Otto (med nummer 15 lige i midten) ...
 
 
 Cecilie (nr. 17 forrest t.v.) og Lærke (bagerst, no. fire fra højre).
 
U15-holdet i nye klæder
En af floorballafdelingens trofaste støtter, KP Trans, har gjort sit til, at U15-holdets spillere og trænerteam nu kan føre sig standsmæssigt frem til kampe og stævner. Kim Præstekjærs transportfirma, der har sin base i Hjortshøj, har støttet indkøbet af et sæt paradedragter. Det ser drøngodt ud - både forfra og bagfra ...
 
 
 
 
Dark Devils-spillere skal med Floorball Danmarks talenthold til Sverige
   
Otto Hernandez Jensen, Lærke Lysdahl Sørensen (bagerst) og Cecilie Wendell skal repræsentere Danmark i selskab med spillere fra en række store floorballklubber.
 
For første gang er tre af Dark Devils ungdomsspillere udtaget til Floorball Danmarks talenthold, som lørdag den 28. januar skal deltage i Skåne Innebandys årlige talentturnering i Sverige. 15-årige Otto Hernandez Jensen er en af 20 spillere på drengeholdet, mens Cecilie Wendell og Lærke Lysdahl Sørensen, begge 13 år, er udtaget til pigeholdet. Alle tre er på det nærmeste vokset op sammen med Mørke IF Floorball, der blev stiftet for blot seks år siden, og de har, siden de begyndte at gå til floorball, tilbragt rigtig mange timer med en stav i hånden. Gennem alle årene i klubben har de tre unge spillere vist vejen for andre ved at gå forrest - både til træning og i kamp og ikke mindst som forbilleder for andre ved altid at byde ind, når der er behov for det. Otto, der bor i Mørke, fungerer sammen med Simon Lysdahl Sørensen som træner for U11 og U13, mens Cecilie og Lærke, der kommer fra hhv. Stenalt og Ugelbølle, er hjælpetrænere for klubbens aller yngste spillere på familiefloorballholdet. Og så er de i øvrigt alle tre rigtigt godt selskab uden for floorballbanen. Mørke IF Floorball ønsker de tre talentfulde spillere held og lykke med kampene i det svenske. PS Århus Stiftstidende interviewede de tre i forbindelse med årets julestævne. Se, hvad der kom ud af det ved at trykke HER og HER.
 
 
Omkring 90 børnespillere fra seks forskellige klubber deltog om formiddagen i Kidzligastævnet.
 
Dark Devils Julecup stod i ungdommens tegn
Det var i den grad ungdommens dag, da cirka 180 floorballspillere fra det halve af Jylland torsdag den 29. december mødtes til den sjette udgave af Dark Devils Julecup i Mørke Idrætscenter - klubbens hidtil største stævne. Om formiddagen spillede børn i alderen 4-13 år minifloorball på tre baner. Børnene var fordelt på 21 hold og kom fra klubber i Ry, Silkeborg, Hørning, Karup, Grauballe og Mørke. 60 kampe i løbet af to en halv time blev det til for børnenes vedkommende. For flere af Dark Devils-spillerne var det første gang, at de skulle prøve at spille kampe, men de gik friske på banen og spillede lige op mod mange af de gode hold udefra. Godt kæmpet! Om eftermiddagen var det de voksnes tur, og her deltog op mod 90 spillere fra Hørning, Silkeborg, Ry, Mørke og Galten-området. Seks herrehold og tre damehold spillede 25 kampe i løbet af små syv timer.
 
Dark Devils var i løbet af dagen repræsenteret med næsten 60 spillere - drenge og piger, kvinder og mænd - og satte alene af den grund sit præg på stævnet. Blandt mange højdepunkter på dagen var det - set med Dark Devils briller - meget glædeligt, at det var nogle af klubbens unge spillere fra klubbens U15-hold, der sørgede for, at Dark Devils var repræsenteret i både dame- og herrefinalen. Det blev til to meget spændende finaler, som begge måtte i forlænget spilletid og - for herrernes vedkommende - straffeslag, før der var fundet en vinder. Desværre blev det til to nederlag til Mørke IF Floorball denne gang, men til næste år, så ...
 
Ud over at spille floorball havde mange af klubbens medlemmer samt forældre en meget stor andel i, at stævnet forløb helt smertefrit og blev en god oplevelse ikke bare for klubbens medlemmer, men også for de spillere og forældre, der var kommet til Mørke langvejs fra for at deltage i det traditionsrige stævne. De mange hjælpere gjorde det som trænere, dommere, måltavlebestyrere, fotografer, praktiske hjælpere og en hel masse andet. Tak for det. Der skal også lyde en stor tak til de mange sponsorer, som året rundt hjælper til med at drive klubben, samt ikke mindst de af sponsorerne, som i dagens anledning var med til at gøre det hele lidt mere festligt i form af en masse små og store spurtpræmier, som mange af spillerne fik del i undervejs. Dagens præmiesponsorer var Sparekassen Kronjylland, Dagli Brugsen Mørke, Copenhagen Floorball Center og Lene Munk Gravesen, der dagen lang havde travlt med at servicere i idrætscentrets cafeteria.
 
Nedenfor er lidt stemningsbilleder fra dagen. 
 
De første kampe er netop fløjtet i gang, og Storm, Sylvester, Victor og William står og tripper for, at det bliver deres tur.
 
Endelig - her er kampen mod Silkeborg i gang. 
 
 
Livia er med sine fire år den yngste spiller i aktion denne dag - og et kampråb, det skal der altså til. Kom så drenge!
 
Rend lige op og scor, Elliot, så tager jeg en pause imens ...
 
En stærk opstilling hos Dark Devils: Villads, Andreas og Oskar i aktion mod Hørning.
 
Simon og Otto i baggrunden er trænere for denne flok af gæve spillere. Fra venstre er det Oskar, Marius, Adam, Matti, Cecilie, Villads, Andreas, Anton, Lærke, Emil, Thor, Malou og Elias. 
 
Som afslutning på børnestævnet var der medaljer til alle. Her er det nogle søde unger fra Karup ...
 
... og en flok seje drenge fra Silkeborg.
 
Og så vores egne helt unge spillere. Fra venstre: William, Victor, Livia, Storm, Elliot, Sylvester, Marius og Andreas. Tak for lån af spillertøj til Mørke IFs fodboldafdeling.
 
Dark Devils U15-spillere spillede med seniorerne, og så kunne Mørke stille med to kvindehold og to herrehold. Så mange har vi aldrig været samlet før på samme tid, så det kneb lidt med pladsen -- undtagen for Klinte. Og nå ja, vores egen bandereklame ser vi da så tit ...
 
Der råhygges hos det unge kvindehold ...  
 
Mens det unge herrehold, Mørke 1, er i aktion - her mod Hørning.
 
Lige om lidt er der en hos Hørning, der får ondt. Kim fra Mørke 2 fyrer et slagskud af sted mod Hørnings mur.
 
Hov, Ole Hansen scorede lige ... 
 
Nå ja, det er da et par billeder siden, at vi spiste sidst ... 
 
 
What Emma? Scorede Ole igen? Oven i købet i sidste sekund. Det blev faktisk til et mål mere, og klubbens ældste spiller blev senere kåret som dagens spiller blandt alle herrespillere. Godt gået af en 51-årig ...
 
 
Sådan gør man det, altså! Her har Julie lige gjort det slemme mod det andet Mørke-hold.
 
   
Mathias Jacobsen blev kåret som dagens ungdomsspiller efter at have vist flot fight. Hos det unge kvindehold holdt stemningen sig i top hele dagen. De spillede sig jo også i finalen.
 
Herrefinalen er faktisk gået i gang, venner. Så sjov kan den hundevideo vel ikke være?
 
En tilskuer har glemt sin juleøl i det travle sekretariat, hvor Gitte sidder klar med fingeren på stopknappen.
 
Det var bare spændende, da herrefinalen mellem Silkeborg og Dark Devils skulle afgøres med straffeslag. Halvandet sekund efter, at dette foto er taget, har Otto scoret. Desværre var det ikke nok.
 
Hos kvinderne vandt Hørning finalen efter en helt lige dyst og forlænget spilletid mod Mørkes unge kvindehold. Egentlig meget heldigt for arrangørerne, eftersom præmien i år var vin.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Silkeborg stillede traditionen tro med et stærkt hold, men det var kun med det yderste af staven, at det lykkedes holdet at få en sejr med hjem efter en helt lige og spændende kamp mod Dark Devils.   
 
 
Dette års julestævne bliver det største hidtil
Den sjette udgave af Dark Devils Julecup tegner til at slå alle rekorder, hvad deltagerantallet angår. Forberedelserne til stævnet, der traditionen tro finder sted den 29. december, er i fuld gang, og som noget nyt bliver voksendelen delt op, så herrer og damer i år spiller hver for sig. Stævnet er som tidligere bygget op, så der om formiddagen afvikles Kidzligastævne for børnespillere i alderen 4-13 år, mens eftermiddagen er reserveret til seniorspillerne. Voksendelen er primært rettet mod motionister, men det er også tilladt at stille med turneringsspillere fra den laveste række - herunder spillere fra Dark Devils eget 2. divisionshold. Der er allerede kommet tilmeldinger fra mange midt- og østjyske hold til både børnestævnet og motioniststævnet - et udslag af, at der er grøde i floorballen i det jyske. (2. december)
 
 
 
0. klasse fra Mørke Skole varmer op - klar til at give den fuld gas ...
 
Knald på ved Skolernes Floorballdag
Næsten 100 elever fra Mørke Skole og fra Ryomgård Realskole gav den fuld gas, da Mørke IF Floorball tirsdag den 8. november lagde halgulv til Skolernes Floorballdag - en dag, hvor skoleelever fra årgangene 0.-3. klasse i hele landet mødes for at spille floorball. På landsplan har over 6.000 børn på den måde fået en anderledes idrætsdag denne dag. I Mørke deltog 0. klasse og 2. klasserne fra Mørke Skole sammen med 2.- og 3. klasse fra Ryomgård Ralskole. Der blev dystet på tre baner i kampe a fem minutter - det blev til mange kampe i løbet af dagen. (8. november)
 
 
Det var første gang, at eleverne fra 0. klasse på Mørke Skole deltog, men alle gik frisk til spillet - flere af dem lignede nogen, der aldrig havde lavet andet ...
 
 
Med tre baner i brug kunne rigtig mange spille på samme tid. Her har 2. og 3. klasse taget over.
 
   
Det kan ikke anbefales, men det kan faktisk lade sig gøre at spille floorball i bare tæer. Varmt er det i hvert fald, og så gør det godt med en drikkepause.
 
   
Og så er depoterne fyldt op til en sidste kraftanstrengelse. Til slut er der frugt til alle. 
 
Kvinderne dystede i ÅFK
Med dette slagkraftige hold drog Dark Devils tirsdag aften til stævne i Tilst: (Bagerst f.v.): Tina Meltzer Rørholm, Emma Breinholdt, Freja Hovgaard Knudsen, Pernille Byrial, Julie Vidkjær, Sofia Brokholm, Cecilie Wendell, Lærke Lysdahl. (Forrest f.v.): Rikke Ringstrøm, Rebecca Sørensen, Klinte Skovsholt Landerholm og Charlotte Kvistgaard (gk). Fotos: Mette Joe Johansen
 
Med det hidtil største - og stærkeste - rene kvindehold deltog Dark Devils tirsdag aften i et stævne hos ÅFK i Tilst. Modstanderne var ÅFK og Hørning, og det blev til et par tætte kampe: ÅFK-Dark Devils 5-3 (målscorere: Penille Byrial, Cecilie Wendell, Klinte Skovsholt Landerholm), Dark Devils-Hørning 2-2 (målscorere: Klinte Skovsholt Landerholm og Rikke Ringstrøm). (8. november)
 
 
Træner Benny Kvistgaard stod klar på sidelinjen med godter i hånden. Til venstre en glad Klinte efter en af sine scoringer. Til højre Rikke Ringstrøm, der med sit mål til 2-2 mod Hørning sikrede et uafgjort resultat. 
 
Floorballtravlhed
Floorballsæsonen er oppe i omdrejninger. Lørdag deltager klubbens yngste spillere i sæsonens første stævne i Bjerre. Mørke stiller med 13 spillere i alderen 4-12 år til dette stævne. Søndag lægger Mørke Idrætscenter halgulv til et af Floorball Danmarks talenttræninger for ungdom, og også her er Mørke IF Floorball repræsenteret. Samme dag spiller U15-holdet sæsonens tredje turneringskamp på udebane mod Vestsalling UIF. Tirsdag kommer op mod 100 skoleelever på besøg i Mørke Idrætscenter i anledning af den landsdækkende Skolernes Floorballdag, og tirsdag aften deltager klubbens kvinde/pigespillere i et stævne i Aarhus. Der er gang i den ... Skrevet 2. november
 
Dark Devils sætter fokus på organdonation
På lørdag den 8. oktober er der igen træning for motionister i Mørke Idrætscenter efter nogle ugers pause pga. kampe. Denne omgang træning bliver dog lidt speciel, eftersom vi begynder allerede kl. 13.30 med et foredrag ved Martin Green. Han er i dag en af landets bedste mountainbikeryttere i sin årgang, men det er ikke mange år siden, at han var i livsfare, da hans lever pludselig satte ud. Martin overlevede heldigvis - pga. organdonation. Hvordan det var pludselig at stå i den situation, vil Martin Green fortælle mere om på lørdag. Ud over ham vil Tina Meltzer Rørholm også være til stede. Hun spiller floorball i Mørke og arbejder derudover med organdonation i det daglige. Det er takket være hende, at dette arrangement er kommet i stand i Mørke på dagen, hvor der rundt om i landet afvikles lignende arrangementer med det formål at belyse emnet organdonation. Når alle spørgsmål er besvaret, cirka kl. 14.15, går vi over til den fysiske del af arrangementet - nemlig på floorballbanen, hvor både Martin og Tina stiller op til kamp. Arrangementet er åben for alle interesserede - også floorballdelen.
 
U15-holdet kom godt fra land  
Billedkvaliteten er måske ikke den bedste, men situationen er, for her har Simon Lysdahl (nr. 17) to minutter før slutfløjtet netop sikret U15-holdet et uafgjort resultat i årets første turneringskamp i U15 Vest flex-rækken. Kampen stod mod et meget stærkt Esbjerg Sharks-hold, og efter 1. periode var der ikke meget, der tydede på, at kampen skulle ende uafgjort. Esbjerg sad fysisk på kampen og pressede konstant Mørke-holdets spillere overalt på banen. Dark Devils var bagud 0-3 efter 1. periode. Kendetegnende for holdet er et rigtigt godt sammenhold, og med den som ballast lykkedes det at få fightet sig tilbage i kampen i 2. periode, som Dark Devils vandt 2-1. I 3. periode gjorde Sharks det svært for sig selv med en række udvisninger, og det betød, at Dark Devils nåede op og kunne gå fra banen med det ene point efter slutresultatet 6-6.
U15-holdet denne dag bestod af: Nicklas Dissing, Marcus Nebel, Sofia Brokholm, Matti Kvistgaard (debutant), Cecilie Wendell, Lærke Lysdahl, Otto Hernandez Jensen, Simon Lysdahl, Thor Tøt (debutant), Emil Præstekjær, Magne Schmidt (debutant), Julie Vidkjær og Niklas Kvistgaard.
Efter planen skulle også 2. divisionsholdet have spillet kamp i dag, men kampen blev udsat, da floorballunionen ikke kunne finde dommere til at dømme kampen. En ny spilledato vil blive sat snarest.
(1. oktober) 
 
 
Sæsonen blev indledt med en sejr
Resultatmæssigt blev det en forrygende start på sæsonen, da Mørke IF Floorball - Dark Devils lørdag indledte sæsonen med en 13-5 sejr over Herning Pirates. Et længere referat af kampen følger snarest, men lad os indtil da nyde dette holdfoto af et sejrende hold iklædt et helt nyt spillersæt, som er taget i brug i år. Dark Devils skylder Copenhagen Floorball Center og Unihoc en stor tak for støtten til spillersættet. Ud over 2. divisionsholdets kamp var det også meningen, at U15-holdet skulle have spillet, men kampen blev aflyst, da ÅFK ikke kunne stille hold. Nu ser vi frem til næste lørdag - den 1. oktober - når U15-holdet møder Esbjerg Sharks, mens 2. divisionsholdet møder Sunds Seahawks 2 - begge kampe foregår i Mørke Idrætscenter. (24. september)
 
 
Det sejrende hold i sæsonpremieren. Bagerst fra venstre: Otto Hernandez Jensen, Mikkel Christensen (træner), Lasse Schuleit, Jarek Minge, Emil B. Enevoldsen. Kim J. Christensen, Simon Lysdahl, Jozef Koval, Lars Møller. Forrest fra venstre: Casper Beck Nielsen, Mads Lybæch, Kresten Stobbe (gk), Anders Schouby, Gert Skals. Tak til Copenhagen Floorball Center og Unihoc for støtten i form af det spritnye spillersæt.
 
To lørdage med fuldt kampprogram i Mørke Idrætscenter
Så er det lige op over, at sæsonen 2016-17 for alvor går i gang. De kommende to lørdage skal begge vores turneringshold, U15-Flex og 2. division, spille deres første kampe, og begge hold begynder med to kampe på hjemmebane hhv. lørdag den 24. september og lørdag den 1. oktober. U15-holdet lægger ud den 24. september med et lokalopgør mod de gamle kendinge fra ÅFK, mens divisionsholdet i sin første kamp for første gang skal prøve kræfter mod Herning Pirates. Lørdagen efter er det U15-holdets tur til at møde en modstander, som man ikke tidligere har spillet imod, nemlig Esbjerg Sharks FC, mens divisionsholdet skal møde Sunds Seahawks FC2. U15-holdets kampe begynder begge lørdage kl. 12.45, mens divisionsholdets kampe begynder kl. 14.30.
U15-holdet møder i denne sæson følgende hold i U15 Vest Flex-rækken: Ry Floorball 2, ÅFK, Randers Raptors FC, Esbjerg Sharks FC og Vestsalling UIF. Holdet skal i alt spille 15 kampe i løbet af sæsonen.
2. divisionsholdet spiller i år i Midt-Vest-rækken og møder følgende hold: Herning Pirates, SFK Horsens, ÅFK 2, IK Rosendal, Randers Raptors FC 2 og Sunds Seahawks FC 2. Holdet skal spille i alt 12 kampe i løbet af sæsonen. Tjek i øvrigt menupunktet Statistik på en af de røde knapper til venstre her på hjemmesiden. Her kan man bl.a. se, hvor mange spillere Dark Devils har brugt på divisionsholdet i de hidtidige sæsoner, hvem der har spillet flest kampe, hvem der har været den yngste debutant og meget mere.
Som følge af dobbeltkampene de kommende to lørdage er der ingen motionisttræning disse lørdage. (Skrevet den 18. september)
 
Klar til en ny floorballsæson 
I løbet af ugerne 32-34 begynder en ny sæson i Mørke IF Floorball. Træningstiderne for de enkelte hold er listet op nedenfor. Nye spillere er altid velkomne til at dukke op til en træning - man kan sagtens være med, selv om man ikke har prøvet at spille floorball før. Klubben har stave og målmandsudstyr. Du skal blot selv medbringe indendørs sko - og også gerne en drikkedunk, for der er svedgaranti!
 
Familiefloorball (ca. 4 - 8 år):
Træner hver anden torsdag kl. 16.30-17.15 i Mørke Idrætscenter. Første gang torsdag den 18. august. (Ændring i forhold til det tidligere udmeldte).
Træner: Michael Landerholm. Hjælpetrænere: Lærke Lysdahl og Cecilie Wendell Crolly.

U11/U13:
Træner onsdage kl. 16.30-17.45 i Mørke Idrætscenter. Første gang onsdag den 17. august.
Trænere: Simon Lysdahl Sørensen / Otto Hernandez Jensen

U15/U17:
Træner onsdage kl. 17.45-19.30 i Mørke Idrætscenter (med mulighed for at spille med motionisterne på lørdage). Første gang onsdag den 10. august.
Trænere: Benny Kvistgaard / Casper Beck Nielsen. Holdleder: Charlotte Kvistgaard

Motionister:
Træner torsdage kl. 18-19.30 i Mørke Idrætscenter + lørdage kl. 14-15.30. Første gang torsdag den 18. august.
Træner: Rebecca Sørensen o.a.

2. division:
Træner mandage kl. 20.45-22.15 i Mørke Idrætscenter (med mulighed for at spille med motionisterne på torsdage). Første gang mandag den 8. august.
Træner: Mikkel Freidahl Christensen. 
 
 
 
Floorballafdelingen viste flaget ved skoleidrættens forårsfestival 
 
45 skoleelever fra Auning Skole, Rougsøskolen, Allingåbroskolen og Langhøjskolen fik torsdag en floorballlektion i Auning Hallen som led i Dansk Skoleidræts Forårsfestival, hvor elever fra de lokale skolers 6. klasser fik mulighed for at prøve forskellige idrætsgrene af i løbet af skoledagen. Mørke IF Floorballs ungdomstræner, Benny Kvistgaard, og U15-spilleren Niklas Kvistgaard brugte det meste af dagen på at lære fra sig og vise de mange elever, hvad floorballspillet går ud på. Efter nogle indledende øvelser, pasningsøvelser og skud på mål fik eleverne for alvor sved på panden, da der skulle spilles kamp. Det var en super dag, lyder det fra trænerteamet, som håber, at det bliver til et gensyn med nogle af spillerne, når den nye floorballsæson begynder efter sommerferien. (9. juni)
 
 
Dark Devils-spillere i alderen 5-13 år havde en dejlig dag i Randers. Bagerst er det fra venstre Malou, Thor, Markos, Lærke og Cecilie. Foran Marius, Emil, Oskar, Villads, Matti og Anton. Og så aller forrest William med sin storebror Simon, der havde rigeligt at se til som træner for tre af de fire Dark Devils-hold. På billedet mangler Elliot, Storm og Sylvester.
 
God floorballdag i Randers
Så har Dark Devils yngste spillere igen været af sted for at hente medaljer hjem. Lørdag den 16. april gik turen til Randers, hvor truppen - fordelt på fire hold - deltog i det store SuperkidZ-stævne sammen med 40 andre hold fra hele Jylland. Dagen var ekstra spændende, da stævnet blev afviklet samtidig med, at de voksne elitespillere afviklede DM-finalekampe samme sted. En af dem var den tidligere Mørke-spiller og ungdomstræner Anne Thielecke, som spillede med i kvindernes finale for sin nye klub AaB. Ud over spillet på banen gjorde Dark Devils også en god figur på anden vis, idet otte af klubbens spillere og forældre hjalp til med afviklingen af stævnet som dommere og halspeakere. Tak til alle de frivillige for den indsats, som Dansk Floorball Union satte endog stor pris på. (16. april)
 
Mørke IF Floorball - Dark Devils i rampelyset 
Der var spot på Mørkes U15-drengehold, der gik ubesejret gennem stævnet - lige indtil finalen, hvor det blev et nederlag til Sandved fra Sjælland.
 
Iført de fineste hættetrøjer sponseret af Karlby Autoværksted og - for U15-holdenes vedkommende - et helt nyt spillersæt sponseret af KP Trans fra Hjortshøj indtog 16 floorballspillere fra Mørke IF Floorball i weekenden op til påske landsstævnet i Ringsted. Det blev en kæmpe oplevelse. Ikke bare for spillerne, men også for de medrejsende trænere, forældre og bestyrelsesmedlemmer. Det blev ikke til pokaler denne gang - men spillerne fik til gengæld vist masser af god fight, positivitet og sammenhold på tværs af hold og alder. Her følger lidt stemningsbilleder.
 
Allerede på vejen mod Ringsted var humøret i top. Her er de yngste spillere på udkig efter torsk i tunnelen under Storebælt ...
 
Smil - du er til landsstævne. Forrest u11-spillerne (fra venstre) Matti, Marius, Malou, Emil K. og Thor. Bagved U15-holdet med Benny (træner), Markos, Otto, Sofia, Niklas, Sille, Emil P., Julie, Marcus, Cecilie, Simon, Lærke og Charlotte (holdleder)
 
Vi boede i Anlægspavillonen (i baggrunden) lige over for Ringsted Sportscenter, og herfra var der en rask lille gåtur igennem en park, og så var der serveret, når der skulle spises. 
 
 
Så. Lad os nu komme i gang. Og det kom U11-holdet. Mere og mere, og på billedet t.h. har Matti lige scoret på en assist af Marius.
 
Ligeså idyllisk Anlægspavillonen ser ud udefra, ligeså grå ser den ud indeni. Men når bare selskabet er godt - som her med de medrejste forældre ... 
 
Det var kun Mørke, der kunne stille med et rent pigehold i U15 kleinfeld-rækken, så pigerne måtte spille mod drengehold. Det tog de nu meget pænt, pigerne, og en del af drengeholdene fik sig altså en forskrækkelse, for pigerne bed godt fra sig i kampene. Her er det Mørke mod Mørke.
 
På et tidspunkt spillede Mørkes spillere kamp samtidig lige ved siden af hinanden. Og både U11-holdets Matti og U15-holdets Otto (i baggrunden) vinder her faceoff.
 
 
Det handler jo ikke om floorball alt sammen. Malou, Thor og Matti blev o

Du finder os her

Mørke IF Floorball
Drosselvej 1
8544 Mørke
tlf: 86377505 Se på Google Maps