Dark Devils - ÅFK2 10-2 (2-1, 3-1, 5-0)
Holdet: Emil Brouer Enevoldsen (C), Kresten Stobbe (gk), Marcus Nebel (gk), Mikkel Christensen, Gert Skals, Emil Lai Præstekjær, Otto Jensen, Jacob Prange, Simon Lysdahl, Niklas Kvistgaard, Lasse Schuleit, Mads Lindvang, Casper Beck Nielsen, Simon Mahler
Point: Mads Lindvang (3+2), Emil Enevoldsen (4+0), Gert Skals (1+1), Casper Beck Nielsen (1+1), Otto Hernandez Jensen (1+0), Lasse Schuleit (0+1), Jacob Prange (0+1)
Udvisninger: Lasse Schuleit (1x2), Jacob Prange (1x2)
Det var forrygende underholdning at overvære sæsonens sidste divisionskamp. Der var en masse ære på spil - for flere hold - afhængigt af slutresultatet. ÅFK ville kunne nå op foran Dark Devils med en sejr og virkede fra starten som et hold, der ville gøre alt for, at det skulle blive en realitet. Udebaneholdet pressede i begyndelsen af kampen i flere perioder hjemmeholdet helt tilbage, men det lykkedes at holde stand. ÅFK kom ikke til de helt åbne chancer. Det gjorde Dark Devils tværtimod. Det var Casper Beck Nielsen, der med en solotur og en flot afslutning fik Dark Devils bragt foran. ÅFK fik dog hurtigt udlignet og hang godt på. Trods en føring på 2-1 efter 1. periode virkede det som en kamp, der var helt åben. Det gjorde det også i 2. periode, lige indtil ÅFK slap taget til allersidst. Med to formidable scoringer af Mads Lindvang inden for ni sekunder kort før pausefløjtet fik Dark Devils skabt det hul, der i realiteten afgjorde kampen. For da Dark Devils midt i 2. periode blev ramt af en tominutters udvisning valgte udebaneholdet at satse stort ved at tage målmanden ud og spille seks mod fire. Det skulle ÅFK nok ikke have gjort - to gange inden for 40 sekunder lykkedes det hjemmeholdets center, Emil Enevoldsen, at fiske bolden fra ÅFKerne og sende den ind midt i det tomme mål. Den helt store forskel på de to hold, der på mange måder ellers spillede lige op, var skarpheden og farligheden. Alle face-off blev vundet, og Dark Devils kreerede markant flere målchancer - og fik scoret på det. Det er et cadeau til holdets offensive spillere, men så sandelig også til defensiven, der holdt ÅFK fra for alvor at blive farlige. Der er ingen tvivl om, at det har haft stor betydning for holdet, at Jacob Prange midt på sæsonen vendte tilbage efter en længere pause (holdet har vundet samtlige kampe siden hans tilbagekomst), men begge holdets kæder formåede bagtil gang på gang stille og roligt at spille sig ud af modstandernes pres uden at gå i panik. Imponerende er det, at den ene af kæderne faktisk næsten var en ren U15-kæde bestående af en flok 15-16-årige, som gjorde det fremragende: Målmand Marcus Nebel, Niklas Kvistgaard, Emil Lai Præstekjær, Otto Hernandez Jensen og Simon Lysdahl Sørensen har været stærkt medvirkende til, at Dark Devils sluttede sæsonen af på flotteste vis med fem sejre til sidst. Det var kun et par ærgerlige nederlag tidligere i sæsonen, der gjorde, at holdet ikke tog førstepladsen. Nu blev det til en andenplads, idet Dark Devils med sejren fik fortrængt Herning til tredjepladsen. Godt gået Dark Devils.

Randers Raptors 2 - Dark Devils 1-18 (0-8, 1-2, 0-8)
Holdet: Emil Brouer Enevoldsen (C), Kresten Stobbe (Gk), Simon Melbye-Mortensen (Gk), Gert Skals, Emil Lai Præstekjær, Otto Ray Hernandez Jensen, Niclas Bohnsen, Jacob Prange, Lasse Schuleit, Mads Lindvang, Casper Beck Nielsen, Simon Mahler
Point: Emil Enevoldsen (8+0), Otto Hernandez Jensen (3+1), Mads Lindvang (2+3), Lasse Schuleit (2+3), Gert Skals (2+0), Casper Beck Nielsen (1+0), Jacob Prange (0+2), Simon Mahler (0+1), Emil Lai Præstekjær (0+1).
Udvisninger: -
Næste kamp:  Lørdag den 25. marts kl. 12.45 i Mørke Idrætscenter mod ÅFK 2

Selv om der var tale om en udekamp, var Dark Devils-supporterne i klart overtal på tilskuerpladserne, og det smittede tydeligvis af på banen, hvor holdets spillere - inspireret af opbakningen fra tilskuerne - efter en lidt famlende start snart satte sig på kampen. Fra det femte minut og perioden ud væltede målene ind bag den mere og mere frustrerede Randers-målmand, uden at Randers for alvor kom i nærheden af noget, der lignede en målchance. Dark Devils holdt dog en målpause, da Randers midt i perioden blev ramt af en 5-minutters udvisning. På mystisk vis lykkedes det kun en enkelt gang for Mørke-holdet at score i den lange overtalsperiode. Sidst i perioden kom målene dog igen. 2. periode udviklede sig også mystisk, for der skulle gå over 10 minutter, inden Dark Devils formåede at score trods total overvægt i spillet. I begyndelsen af perioden var det ovenikøbet lykkedes Randers-holdet at score et mål, der godt nok var lidt tilfældigt, men som tæller lige så meget som alle andre. 2. periode endte 2-1 i Dark Devils favør. I 3. periode foldede holdet sig dog ud igen. Førstekæden viste vejen med tålmodigt opspil garneret med gode temposkift og hurtige, præcise pasninger fra fløjspillerne ind foran mål - og vupti. Her gik det simpelthen for hurtigt for Randers-spillerne, der på det nærmeste var belejret foran eget mål hele perioden igennem. Dagen bød på mange gode præstationer: Emil Enevoldsen - otte scoringer, godt fodret af bl.a. Mads Lindvang og Lasse Schuleit på fløjene. Otto Hernandez Jensen leverede tekniske lækkerier  - og gode mål. Emil Lai Præstekjær scorede ikke - selv om det var tæt på - men fik til gengæld fisket mange bolde fra Randers venstreback. Backerne i begge kæder fik lukket godt af  - og raden rundt, var der god fight. Nogle gange mangler der lidt boldføling - det kniber lidt med førsteberøringerne - men det bliver hele tiden bedre.
Den var den fjerde sejr i træk. Den femte sejr i træk skal komme i sæsonens sidste kamp, som spilles lørdag hjemme mod ÅFK 2. Sker det, ender Mørke IF Floorball - Dark Devils på andenpladsen i 2. division MidtVest.
En lille detalje i den forbindelse: Med mindre, at ÅFK vinder 38-0(!) bliver Dark Devils det suverænt mest scorende hold i 2. division MidtVest. Holdet har indtil nu lavet 74 mål i ni kampe. Det er mere end godkendt!

Dark Devils - SFK Horsens 4-2 (3-0, 1-2, 0-0)
Holdet: Emil Brouer Enevoldsen (C), Kresten Stobbe (gk), Simon M. Mortensen (gk), Lasse Schuleit, Gert Skals, Dennis M. Pedersen, Emil Lai Præstekjær, Otto Hernandez Jensen, Niclas L. Bohnsen, Jacob Prange, Simon L. Sørensen, Mads Lindvang, Casper Beck Nielsen, Hans Bendix Jensen.
Point: Mads Lindvang (1+1), Lasse Schuleit (1+1), Simon Lysdahl Sørensen (1+0), Emil B. Enevoldsen (1+0), Casper Beck Nielsen (0+1), Niclas Bohnsen (0+1).
Udvisninger: Hans Jensen (1x2), Jacob Prange (1x2), Casper Beck Nielsen (M1)
Næste kamp: Søndag 19. marts kl. 16.00 ude mod Randers Raptors FC2

Den tredje sejr i træk, og dermed rykkede Mørke IF Floorball - Dark Devils forbi dagens modstander, SFK Horsens, i tabellen. Endnu en gang kom Dark Devils flyvende i gang med to scoringer inden for de første godt to minutter og satte sig på kampen. SFK kæmpede godt, men det var fuldt fortjent, at hjemmeholdet kunne gå til pause med en 3-0-føring. I 2. periode skulle der blot gå 16 sekunder, så lå bolden på ny bag SFK-målmanden efter et hurtigt opspil fra eget mål. Dermed kunne man nemt tro, at sejren var hjemme, men det var den så langt fra. SFK kom godt ind i kampen, og midt i perioden lykkedes det holdet at få reduceret - oven i købet på et tidspunkt, hvor holdet var i undertal efter en udvisning. Det gav udeholdet fornyet gejst. Dog lykkedes det kort efter for Emil Enevoldsen at få bolden ind bag SFKs målmand. Desværre så dommerne ikke, at bolden var inde, og i stedet var det SFK, der kort før periodefløjtet fik reduceret yderligere, og kampen var igen åben. 3. periode udviklede sig som en helt lige affære med hård fight fra begge hold. Heldigvis viste forsvaret vejen og fik gang på gang verfet udeholdets angreb til side, og da Kresten Stobbe i målet parerede de bolde, der tros alt fandt vej, endte 3. periode uden scoringer - sejren var i hus. Dagens kamp bød på en debut for Dennis Pedersen, mens Hans Jensen var tilbage efter en længere pause.
Med to sejre i holdets sidste to kampe er der stadig mulighed for videre avancement i tabellen, men samtidig skal både Herning og Sunds sætte point til i deres sidste kampe, hvis det skal ske.

Dark Devils - Sunds Seahawks - 7-6 (6-3, 1-1, 0-2)
Holdet: Anders Shouby (C), Kresten Stobbe (gk), Simon Mortensen (gk), Gert Skals, Otto Hernandez Jensen, Jacob Prange, Simon Lysdahl Sørensen, Casper Beck Nielsen, Lars Møller, Emil Lai Præstekjær, Simon Mahler, Niklas Kvistgaard, Benny Kvistgaard, Emil Enevoldsen
Point: Emil Enevoldsen (2+2), Casper Beck Nielsen (2+0), Jacob Prange, (1+3), Anders Schouby (1+0), Lars Møller (1+0), Otto Hernandez Jensen (0+1), Simon Mahler (0+1)
Udvisninger: Anders Schouby (1x2+10), Emil Enevoldsen (2x2), Simon Lysdahl Sørensen (1x2), Simon Mahler (1x2), Lars Møller (1x2)
Næste kamp: 25. februar kl. 12.45 hjemme mod SFK Horsens

Endnu en sejr - og denne gang mod det hidtil ret suveræne tophold, Sunds Seahawks, har pludselig bragt spænding ind i 2. division MidtVest, så fem hold nu pludselig kan spille med om topplaceringerne i de sidste kampe - heriblandt Dark Devils. Det var på mange måder en rigtig god kamp - og samtidig også en underlig en af slagsen. Dark Devils kom farende ud fra kampens start og overrumplede fuldstændigt det ellers så sejrsvante Sunds-hold. Efter blot et kvarter førte Dark Devils med 5-1. Et par sene Sunds-scoringer sidst i perioden bragte dog ny spænding ind i kampen. I 2. periode blev spændingen dog til noget, der lignede en kortslutning, idet flere af Sunds-holdets spillere tilsyneladende var mere interesseret i at bruge tiden på brok end på spil. Det var ikke kønt at se på. Heldigvis valgte begge hold igen at spille floorball i 3. periode, der udviklede sig til en særdeles spændende omgang: fire minutter før tid lykkedes det Sunds at få reduceret Dark Devils-føringen til blot et enkelt mål, men det lykkedes hjemmeholdet at få reddet stormen af. Ud over generel god fight af hele holdet var der flere gode individuelle takter at glæde sig over undervejs. Simon Mortensen spillede de to første perioder i målet og havde mange flotte redninger - ikke mindst et reddet straffeslag gjorde godt. Kresten Stobbe stod på mål i 3. periode og havde absolut sin andel i, at udeholdet ikke nåede helt op til sidst. En anden nøgleepisode var, da Emil Enevoldsen i en undertalsperiode i slutningen af 2. periode fik scoret på et hurtigt opløb. I det hele taget fungerede undertalsspillet godt - hvilket var heldigt, da Dark Devils modtog hele seks udvisninger i løbet af kampen. Det er alt for mange, men holdet slap billigt - kun en enkelt gang lykkedes det Sunds at udnytte overtalssituationerne. Kampen bød i øvrigt på to debutanter: unge Emil Lai Præstekjær og Simon Mahler.

Dark Devils - Randers Raptors - 20-1 (6-0, 6-0, 8-1)
Holdet: Emil Brouer Enevoldsen (C), Kresten Stobbe (gk), Mikkel Christensen, Kim Juhl Christensen, Gert Skals, Nicklas Dissing, Otto Hernandez Jensen, Jarek Minge, Jacob Prange, Simon Lysdahl Sørensen, Mads Lindvang, Casper Beck Nielsen, Lars Møller.
Point: Emil B. Enevoldsen (5+1), Casper Beck Nielsen (5+0), Jacob Prange (1+4), Mads Lindvang (3+0), Simon Lysdahl Sørensen (2+1), Otto Hernandez Jensen (2+0), Gert Skals (1+1), Nicklas Dissing, (1+1), Mikkel Christensen (0+2), Kim Juhl Christensen (0+1), Kresten Stobbe (0+1), Lars Møller (0+1)
Udvisninger: Kim Juhl Christensen (2x2), Emil B. Enevoldsen (1x2)
Næste kamp: Lørdag den 21. januar kl. 14.30 hjemme mod Sunds Seahawks

Det var et rigtigt stærkt hold, som Dark Devils mødte op med til kampen mod Randers, og slutresultatet tæller naturligvis sit eget sprog, men så stor klasseforskel, som resultatet viser, var der trods alt ikke. Men det er altså et godt hold, Dark Devils, kan stille med, når spillerne er klar, og alt kører. Kresten Stobbe i målet var bundsolid og gjorde alt for at holde buret rent, hvilket næsten lykkedes. Han blev oven i købet noteret for en assist undervejs. Angrebsmæssigt var alle klubbens hurtigløbere på toppen, hvilket betød, at Randers-spillerne aldrig fik et øjebliks ro, inden de blev presset. Og så var der backen Jacob Prange, der efter et par års pause gjorde comeback på holdet. Hans tilstedeværelse og blik for spillet gav holdet den ro, der skulle til, for at bygge nogle fornuftige angreb op fra bunden af - fire assist og et mål fra hans side siger en hel del i sig selv. I det hele taget var det en fornøjelse at se kampen, som i perioder bød på fint og hurtigt pasningsspil og flere gode tekniske detaljer - bl.a. brillerede Lars Møller et par gange med nogle gode slagskud på et par høje bolde, der blev lagt frem til ham bagfra, og som blev fanget i luften - desværre stod målmanden i vejen, så der kom ikke mål ud af det. Nu venter der en længere kamppause forude inden næste kamp, som er den 21. januar på hjemmebane mod topholdet Sunds Seahawks. Stiller Dark Devils lige så stærkt op, og kommer spillerne ud med samme motivation som i kampen mod Randers, kan det godt gå hen og blive en spændende kamp.
PS Selv om 20-1 lyder af meget, er der langt op til Dark Devils hidtil største sejr. Den lyder på 26-1 og kom i hus den 22. februar 2014 på udebane - mod Randers.  (12. december)

Herning Pirates - Dark Devils 8-4 (2-0, 4-1, 2-3)
Holdet: Anders Schouby (C), Simon Melby Mortensen (gk), Mads Lybæch, Kim Christensen, Emil Enevoldsen, Jarek Minge, Lasse Schuleit, Mads Lindvang, Casper Beck Nielsen, Mikkel Christensen.
Point: Anders Schouby (2+1), Jarek Minge (1+0), Casper Beck Nielsen (1+0), Kim Christensen (0+1), Mikkel Christensen (0+1), Emil Enevoldsen (0+1)
Udvisninger: Anders Schouby (1x2)
Næste kamp: Lørdag den 10. december kl. 14.30 hjemme mod Randers Raptors.

Sunds Seahawks FC2 - Dark Devils 3-3 (2-0, 1-1, 0-2)
Holdet: Lasse Schuleit (C), Kresten Stobbe, Benny Kvistgaard, Niklas Kvistgaard, Mikkel Freidahl, Simon Lysdahl, Otto Hernandez Jensen, Casper Beck Nielsen, Lars Møller, Mads Lindvang, Mads Lybæch.
Point: Lars Møller (1+1), Mads Lindvang (1+0), Otto Hernandez (1+0), Mads Lybæch (0+1)
Udvisninger: Casper Beck (1x2), Simon Lysdahl (1x2)
Dagens fighter: -
Næste kamp: 26. november kl. 11 på udebane mod Herning Pirates

ÅFK2 - Dark Devils 4-2 (1-0, 2-1, 1-1)
Holdet: Mikkel Christensen (C), Kresten Stobbe, Lars Møller, Casper Beck, Nicklas Dissing, Niclas Bohnsen, Kim Juhl, Anders Pihlkjer, Lasse Schuleit, Otto Hernandez Jensen, Mads Lindvang, Mads Lybæch, Gert Skals
Point: Lasse Schuleit (1+0), Casper Beck (1+0), Mads Lindvang (0+2)
Udvisninger: Mads Lindvang (1x2), Niclas Bohnsen (1x2), Kim Juhl (1x2)
Dagens fighter:
Næste kamp: Lørdag den 29. oktober kl. 10 mod Sunds Seahawks FC 2 (på udebane)

SFK Horsens - Dark Devils 5-3 (3-0, 1-3, 1-0)
Holdet: Kresten Stobbe, Anders Schouby (C), Simon Lysdahl, Casper Beck, Kim Juhl, Lasse Schuleit, Otto Jensen, Mads Lindvang, Mads Lybæch, Gert Skals, Lars Møller, Jozef Koval, Simon Melbye, Mikkel Christensen.
Point: Casper Beck (2+0), Lars Møller (1+0), Mikkel Christensen (0+1), Mads Lybæch (0+1), Mads Lindvang (0+1)
Næste kamp: Søndag den 16. oktober kl. 13 i Tilst mod ÅFK 2.

Dark Devils - Herning Pirates 13-5 (7-3, 1-0, 5-2)
Holdet: Anders Schouby (c), Kresten Stobbe (gk), Mads Lybæch, Kim J. Christensen, Gert Skals, Emil B. Enevoldsen, Otto Hernandez Jensen, Jozef Koval, Simon Lysdahl, Jarek Minge, Casper Beck Nielsen, Lasse Schuleit, Lars Møller.
Point: Mads Lybæch (3+1), Emil B. Enevoldsen (2+2), Kim J. Christensen (2+1), Lasse Schuleit (2+0), Lars Møller (1+2), Anders Schouby (1+1), Otto Hernandez Jensen (1+1), Jarek Minge (1+1), Gert Skals (0+1)
Udvisninger: Gert Skals (2x2), Jarek Minge (1x2)
Dagens fighter: Ikke oplyst

Otte af spillerne fra Mørkes hold scorede mål i kampen. Her er det Kim J. Christensen, der fyrer kanonen af og scorer til 4-2 i 1. periode.

Det var en rigtig dejlig start på sæsonen. Med sejren over Herning har Dark Devils allerede tangeret sidste sæsons sejrsstime. Det var første gang, at de to hold har mødtes, så begge hold var spændte på, hvordan niveauet var hos modstanderne. Herning kom til byen uden to-tre af de faste spillere, mens Dark Devils stort set stillede med alle sine faste folk, om end den spillende træner, Mikkel Christensen, måtte sidde uden for med en skade. Begge hold virkede i begyndelsen lidt som forårskåde køer på frisk græs for første gang. Spillet var generelt ikke af den polerede slags - hverken forsvarsmæssigt eller angrebsmæssigt - men 1. periode blev dog en særdeles målrig affære. Dark Devils havde faktisk mange gode opspil, og hurtigt fik man indtrykket af, at holdet havde kampen under fuld kontrol. Men så ind i mellem tog spillerne sig nogle ordentlige blundere, som gjorde, at Herning kunne komme til scoring - ikke mindst pga Hernings kvikke centerspiller, Anders Nielsen. 2. periode blev helt anderledes. Herning trak sig lidt tilbage, og Mørke-holdet formåede kun at score en enkelt gang. Til gengæld var det et af kampens bedste mål, da store Kim Christensen fra egen banehalvdel trak langs banden med det halve af Herning-holdet halsende bagefter, inden han lagde en perfekt pasning til unge Otto Hernandez, der fint tæmmede bolden, vendte rundt og satte bolden ind bag en chanceløs Herning-målmand. I 3. periode kørte Dark Devils stille og roligt sejren i hus med stærkt spil af ikke mindst Mads Lybæch, der med tre mål blev dagens topscorer. Otto Hernandez i angrebet og Simon Lysdahl i forsvaret er med deres 15 år de to yngste spillere i truppen, men begge gjorde en fortræffelig indsats. Otto Hernandez er lynhurtig i offensiven, Simon Lysdahl er en rolig back med et godt overblik. Kampen bød også på debut til en anden ung spiller, Jozef Koval, der fik spilletid hen mod slutningen og var med i flere gode opspil.
Næste kamp er på lørdag den 1. oktober kl. 14.30 på hjemmebane mod Sunds Seahawks. (Kampen er udsat til senere på sæsonen)