Se stillingen i 2. division MidtØst her

Dark Devils - Bjerre Millenium 2-6 (0-2, 0-1, 2-3)
Holdet: Kresten Stobbe (gk/C), Lasse Schuleit, Mads Lybæch, Gert Skals, Jarek Minge, Emil Enevoldsen, Niels S. Mikkelsen, Niclas Bohnsen, Casper Beck Nielsen, Otto Hernandez, Simon Lysdahl, Ole S. Hansen.
Point: Casper Beck Nielsen (1+0), Lasse Schuleit (1+0), Emil Enevoldsen (0+1), Otto Hernandez (0+1)
Udvisninger: Jarek Minge (1x2), Gert Skals (2x2), Mads Lybæch (1x2), Niclas Bohnsen (1x2)
Dagens fighter: -

Sæsonens sidste kamp kom på mange måder til at ligne flere af de forrige kampe. I perioder viste Dark Devils-spillerne masser af godt spil, og der blev fightet godt, men det rakte ikke helt. Den sidste tænding manglede til, at der kunne blive hevet en sejr hjem. Der blev ellers fyret en masse gode skud af, men Bjerres dygtige målmand gjorde med mange gode redninger sit til, at det ikke skulle blive Mørkes dag. Dark Devils holdt sig dog inde i kampen til et godt stykke inde i 3. periode, og da Casper Beck i begyndelsen af perioden fik fyret en flot kanon af til en reducering, kunne man øjne et comeback. Men Bjerre scorede blot to mål mere kort efter, og så blev det ikke til mere. Kampen bød på debut til Niels Sønderskov Mikkelsen. Med ham har en god håndfuld af klubbens ungdomsspillere haft deres debut på holdet i indeværende sæson. Det bliver spændende at se, hvordan ungdommen kommer til at præge holdet i de kommende sæsoner.

Dark Devils - ÅFK4 4-10 (2-2, 2-4, 0-4)
Holdet: Anders Schouby (C), Kresten Stobbe (gk), Markus Nebel, Lars Møller, Mikkel Christensen, Michael Landerholm, Gert Skals, Emil Enevoldsen, Lasse Schuleit, Casper Beck Nielsen, Nicklas Bohnsen, Simon Lysdal, Jarek Minge, Otto Hernandez
Point: Lasse Schuleit (2+0), Emil Enevoldsen (1+1), Anders Schouby (1+1)
Udvisninger: Lasse Schuleit (1x2), Gert Skals (1x10)
Dagens fighter:
På papiret et klart nederlag, men måske var det alligevel sæsonens hidtil bedste præstation, som Dark Devils leverede på hjemmebane mod elitespillerne fra ÅFK4. Kampen var endda jævnbyrdig et lagt stykke af vejen. Ikke mindst i 1. periode, hvor Mørke-holdet kom foran to gange og spillede helt lige op mod storfavoritterne. Alle på holdet tog ansvar og turde spille, og med en Kresten Stobbe tilbage i målet efter en længere pause kunne holdets spillere gå til pause med en rigtig god fornemmelse i kroppen. Den fornemmelse fik godt nok et tryk, da 2. periode blev fløjtet i gang. I løbet af 87 sekunder havde de rutinerede ÅFKere scoret tre gange. Heldigvis fik Lasse Schuleit med sit andet mål Mørke ind i kampen igen, og der faldt lidt ro på. Efter chokstarten i 2. periode kunne Mørke-holdet være særdeles tilfreds med at lande 2. periode ved kun at være bagud med to mål. I 3. periode ebbede kræfterne måske lidt ud, for da trak rutinen fra. Klasseforskel kunne man måske kalde det, men Dark Devils formåede altså at holde ved og blev på ingen måde spillet ud af banen. Faktisk måtte det garvede ÅFK-hold, der talte flere tidligere landsholdsspillere, arbejde for det.
Sæsonens sidste kamp er på hjemmebane og spilles lørdag den 12. marts kl. 14.30.

Dark Devils - ÅFK3 6-5 (1-1, 2-2, 3-2) - mandag den 15. februar
Holdet: Anders Schouby (C), Mikkel Christensen (gk), Mads Lybæch, Jeppe Feldbaek, Gert Skals, Ole Hansen, Emil Enevoldsen, Lars Møller, Niclas Bohnsen, Casper Beck, Otte Hernandez Jensen, Lasse Schuleit, Michael Landerholm
Point: Anders Schouby (2+2), Emil Enevoldsen (2+1), Gert Skals (1+0), Casper Beck (1+0), Lasse Schuleit (0+1), Michael Landerholm (0+1)
Udvisninger: Casper Beck (1x2), Lasse Schuleit (1x2), Ole Hansen (1x2)
Dagens fighter: Lars Møller
Så kom den endelig, sejren! Men det holdt hårdt efter en kamp, hvor de to hold skiftedes til at have føringen. Dark Devils kom bedst fra start og havde mange kvalificerede afslutninger på mål - problemet var bare, at for mange af dem strøg lige over eller forbi mål, og når de så kom inden for målrammen, tog ÅFKs dygtige målmand godt fra. ÅFK spillede afventende, så Dark Devils havde rimelig god tid til at bygge spillet op, det kom der pæne chancer ud af, men det kneb altså med at få bolden ind. Selv ikke i tre overtalsperioder lykkedes det. ÅFKs spillere havde færre chancer, men var mere effektive foran mål, så efter 2. periode var stillingen helt lige. I 3. periode blev ÅFK mere pågående, og pludselig var det udeholdet, der tog teten og kom foran. Midt i 3. periode røg Dark Devils ind i nogle dumme udvisninger, kampen blev en rodet affære, og som tiden gik, begyndte troen på en sejr så småt at sive. Blot to minutter før tid lykkedes det så endelig for Casper Beck at banke bolden ind på et langskud, hvilket gav fornyet tænding. Og med mindre end et minut tilbage af kampen lykkedes det at afvikle et hurtigt frislag, hvor Emil Enevoldsen fandt Anders Schouby inde foran mål: 6-5. En af klubbens yngre spillere, den 14-årige Otto Hernandez Jensen, fik debut i kampen, og det klarede han rigtig godt. Han fik skærmet godt af bagude over for sin direkte modspiller, fik brudt flere ÅFK-angreb og viste gode takter i det offensive spil. Der venter flere gode kampe forude for ham. Det samme gør sig forhåbentlig også gældende for en anden debutant, Lars Møller, der faldt suverænt ind i spillet, viste god teknik og til sidst fik løbet sig til en kåring som dagens fighter.
Næste kamp er hjemme mod ÅFK 4 lørdag den 27. februar kl. 12.45.

Skanderborg RBK - Dark Devils 5-3 (1-1, 3-1, 1-1)
Holdet: Anders Schouby (C), Mikkel Christensen (gk), Anders Pihlkjer, Jeppe Feldbaek, Gert Skals, Lasse Schuleit, Ole Hansen, Emil Enevoldsen, Rikke Ringstrøm, Simon Lysdahl, Casper Beck Nielsen, Niclas Bohnsen
Point: Niclas Bohnsen (1+2), Emil Enevoldsen (1+0), Casper Beck Nielsen (1+0), Anders Schouby (0+1)
Udvisninger: Emil Enevoldsen (1x2)
Dagens fighter: Mikkel Christensen (gk)
Det var nok Dark Devils hidtil hurtigste scoring, der blev sat ind, da Emil Enevoldsen efter 13 sekunders spil bragte Mørke-holdet foran i opgøret mod Skanderborg. Dermed var en tæt kamp kommet godt i gang. Som i kampen mod ÅFK4 var det et tændt Dark Devils-hold, der gik ind til kampen. Holdet viste gennem samtlige 60 spilleminutter en god indstilling, men mødte i Skanderborg-holdet nogle meget offensive spillere, der mødte Mørkes spillere meget højt på banen, hvilket gik noget ud over pasningsspillet. Backsene fik aldrig rigtig ro på, og det stressede tydeligvis holdet en del. Heldigvis var Mikkel Freiberg Christensen i målet helt klar til at tage imod. Han leverede kampen igennem mange flotte redninger og var et oplagt valg, da der efter kampen skulle kåres en dagens spiller. Han holdt med blændende spil i den grad Dark Devils inde i kampen i de perioder, hvor det brændte på. Der blev dog også andre leveret andre rigtig gode præstationer i kampen. Ikke mindst Niclas Bohnsen gjorde god reklame for sig selv - tydeliggjort i et mål og to assist. Og så var der i øvrigt et dejligt gensyn med Anders Pihlkjer, der efter en længere pause var tilbage på holdet. Nu snerper det snart hen ad mod en sejr ...
Næste kamp er lørdag den 6. februar hjemme mod ÅFK3.

ÅFK4 - Dark Devils 15-5 (5-1, 5-1, 5-3)
Holdet: Emil Enevoldsen (C), Mikkel Freidahl (gk), Lasse Schuleit, Mads Lybæch, Gert Skals, Ole Hansen, Niclas Bohnsen, Simon Lysdahl, Casper Beck Nielsen, Niklas Kvistgaard
Point: Emil Enevoldsen (3+1), Gert Skals (1+0), Lasse Schuleit (1+0), Simon Lysdahl (0+1)
Dagens fighter: Emil Enevoldsen
Det er sjældent, at man kan gå fra et nederlag på 10 mål i højt humør. Men det var i hvert fald med en god fornemmelse i de godt brugte kroppe, at et afbudsramt Dark Devils-hold lørdag aften tog fra Tilst efter mødet med de drevne ÅFK4-spillere, der  på dagen havde tre tidligere Dark Devils-spillere med. For et 15-5-nederlag er absolut godkendt. Igen blev holdet ramt af afbud op til kampdagen, så truppen blev suppleret med to af klubbens U15-spillere, Niklas Kvistgaard og Simon Lysdahl, der aldrig tidligere har spillet eller trænet med divisionsholdet. Igen viste det sig, at Dark Devils er ved at få bygget et godt fundament op i skikkelse af de unge spillere, for de gjorde et godt indtryk. Desværre blev Niklas Kvistgaard skadet allerede i kampens begyndelse, men Simon Lysdahl spillede hele kampen, havde flere gode forsøg og blev noteret for en assist. Godt gået af en 14-årig debutant. Men der var nu flere gode præstationer på holdet. Ikke mindst Mikkel Freidahl Christensen i målet sad en rigtig flot kamp. I marken blev der ydet 100 pct. af alle helt frem til kampens slutning. Selv om 2. periode ligesom 1. periode resultatmæssigt blev tabt klart, vist Dark Devils her rigtig gode spillemæssige takter, og i 3. periode formåede holdet på tre mål af Emil Enevoldsen at spille næsten lige op med de rutinerede ÅFK4ere.
Næste kamp er lørdag den 16. januar kl. 14 ude mod Skanderborg RKB.

Bjerre Millenium - Dark Devils 11-4 (3-0, 4-1, 4-3)
Holdet: Marcus Nebel (gk), Anders Schouby (C), Casper Beck Nielsen, Claus Persson, Emil Enevoldsen, Hans Jensen, Lasse Schuleit, Mikkel Christensen, Ole Hansen, Rikke Ringstrøm, Gert Skals, Simon Brouer
Point: Gert Skals (1+1), Lasse Schuleit (1+0), Mikkel Christensen (1+0), Anders Schouby (1+0), Hans Jensen (0+1), Ole Hansen (0+1)
Udvisninger: Simon Brouer (1x2), Emil Brouer Enevoldsen (1x2)
Dagens fighter: Gert Skals
-

Dark Devils - Skanderborg RBK 1-9 (0-1, 1-3, 0-5) - lørdag den 21. november
Holdet: Marcus Nebel (gk), Anders Schouby (C), Mads Lybæch, Mikkel Christensen. Gert Skals, Kim Juhl Christensen, Emil Enevoldsen, Kristoffer Kipp Kristiansen, Casper Beck Nielsen, Ole Hansen, Hans Jensen, Lasse Schuleit
Point: Emil Enevoldsen (1+0)
Udvisninger: Gert Skals (1x2), Kristoffer Kipp Kristiansen (1x2), Mads Lybæch (1x2), Emil Enevoldsen (1x2)
Dagens fighter: Marcus Nebel
Det blev en fortjent sejr til Skanderborg, men slutcifrene viser ikke et helt retvisende billede af kampens forløb, for Dark Devils havde chancerne til flere mål end det ene, som Emil Enevoldsen scorede midt i 2. periode, men Skanderborgs målmand stod en brandkamp. I den første del af kampen var spil og chancer nogenlunde ligeligt fordelt, men Skanderborg var så lige den tand skarpere foran mål. Til sidst i kampen betød flere personlige fejl, at Skanderborg fik scoret lidt flere mål, end spillet egentlig var til. Men fightet det blev der fra Mørke-spillernes side. Det kunne man bl.a. se, da Dark Devils to gange i løbet af kampen i undertal formåede at holde skanderborgenserne fra scoring - den sidste gang oven i købet med to udvisninger på samme tid. Kampen bød på to debutanter på banen: Backen Mads Lybæch og målmand Marcus Nebel. Sidstnævnte havde mange rigtig gode redninger og blev kåret som dagens fighter. Oven i satte han så i øvrigt en rekord, da han er den hidtil yngste debutant på Dark Devils divisionshold: Marcus er blot 14 år og 69 dage!

ÅFK3 - Dark Devils 3-1 (2-0, 1-0, 0-1) - lørdag den 31. oktober
Holdet:  Kresten Stobbe (gk), Anders Schouby (C), Casper Beck Nielsen, Claus Persson, Hans Jensen, Kristoffer Kipp Kristiansen, Lasse Schuleit, Michael Landerholm, Mikkel Christensen, Rikke Ringstrøm
Point: Kristoffer Kipp Kristiansen 1+0, Mikkel Christensen 0+1
Udvisninger: Anders Schouby 1x2, Lasse Shuleit 1x2
Det var en kamp, der var præget af afbud og skader, og måske var det grunden til, at holdet kom usikkert i gang og spillede alt for afventende. Det betød desværre, at 1. periode blev tabt 2-0. I 2. periode kom holdet bedre med, og der kom mere tænding på. På trods af det blev også 2. periode tabt knebent. Her skal det bemærkes, at holdet ved stillingen 3-0 kom i 5-3-undertal i to fulde minutter, men med flot fight lykkedes det at få lukket ned på en måde, så ÅFK stort set ikke kom til chancer. I 3. periode fik Dark Devils endnu mere kontrol og tro på tingene og kom frem til flere gode muligheder, da der blev presset lidt hårdere på. Desværre blev det kun til et enkelt, men dog flot, mål, signeret Kristoffer Kipp, der nu har scoret i alle tre seniorkampe, han har spillet, hvis man tæller træningskampen mod Silkeborg med. Kampen gav i øvrigt debut til Claus Persson, som desværre måtte lægge ud med et nederlag i en kamp, der med lidt tidligere tænding godt kunne være vundet. I hvert fald forlod Dark Devils-spillerne banen med en god smag i munden og med optimisme i forhold til de kommende kampe. Næste gang er på udebane lørdag den 14. november mod Bjerre.

Team Århus Floorball - Dark Devils 4-2 (2-1, 2-0, 0-1) - lørdag den 26. september (TÅF har efterfølgende trukket holdet fra turneringen, så resultatet tæller ikke)
Holdet: Kresten Stobbe (gk), Gert Skals, Mikkel Christensen, Kim Christensen, Casper Beck Nielsen, Emil Enevoldsen, Kristoffer Kipp Kristiansen, Mark Andreasen, Lasse Schuleit, Nicklas Dissing, Hans Jensen, Ole Hansen.
Point: Emil Enevoldsen 1+0, Kristoffer Kipp Kristiansen 1+0, Lasse Schuleit 0+1
Udvisninger: Kim Christensen 2x2
Dagens fighter: Kristoffer Kipp Kristiansen
Hvis man ser bort fra resultatet, var det en okay premiere, Dark Devils-spillerne leverede i det aarhusianske. Holdet stillede til start med Emil Enevoldsen som ny træner og med fire debutanter: Gert Skals, Kim Christensen, Kristoffer Kipp Kristiansen og Nicklas Dissing. De mødte et aarhusiansk hold, der havde haft problemer med at stille hold, og som derfor havde nogle af sine førsteholdsspillere i truppen. Dark Devils fik en forrygende start med en scoring efter blot 54 sekunders spil. På trods af, at holdets spillere ikke har haft megen spilletid sammen - for nogles vedkommende ingen - formåede holdet alligevel at have godt styr på begivenhederne i 1. periode. Desværre var TÅF lige lidt skarpere i afslutningerne og kom foran med 2-1 inden pausen. 2. periode skal hurtigt gå i glemmebogen - spillet fungerede ikke, og da TÅF ovenikøbet fik sat en scoring ind i periodens allersidste spillesekund, blev det ekstra surt at gå til pausen. Heldigvis formåede spillerne at hanke op i hinanden i pausen, og i 3. periode fik holdet igen styr på spillet - desværre var det ikke nok til at vende kampen. Til sidst er det værd at bemærke, at to af klubbens unge spillere, Nicklas Dissing og Kristoffer Kipp Kristiansen, der begge har været en del af Dark Devils lige siden klubben blev stiftet i 2010, nu har fået deres divisionsdebut. Kristoffer Kipp var med sine 14 år og 218 dage på spilledagen tilmed den hidtil yngste debutant på divisionsholdet. Det fejrede han så lige med en scoring - og en kåring som dagens spiller. Næste kamp er på udebane mod ÅFK 3 lørdag den 31. oktober kl. 17.30 (Skrevet 29. september)